Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
30561 1

Head Chef

  • Hạn nộp: 15/07/2022
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Huyện Xuyên Mộc - Bà Rịa - Vũng Tàu
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
29/06/2022 09:48

Mô tả công việc

Job Brief:

We are looking for an experienced and qualified Head Chef to organize the kitchen’s activities of a Beer garden at Ho Tram . You will be the first in command in the facilities and will create and inspect dishes before they arrive at the customers ensuring high quality, contentment, presenting, unique and efficient team management.

Main responsibilities:

- Controlling and directing the food preparation process and any other relative activities

- Approving and “polishing” dishes before they reach the customer

- Construct menus with new or existing culinary creations ensuring the variety and quality of dishes (tapas, grill, Seafood, western other Asian and snacks…)

- Plan orders of equipment or ingredients according to identified shortages

- Arrange for repairs when necessary

- Remedy any problems or defects

- Be fully in charge of hiring, managing and training kitchen staff

- Oversee the work of subordinates

- Estimate staff’s workload and compensations

- Maintain records of payroll and attendance

- Comply with nutrition and sanitation regulations and safety standards

- Foster a climate of cooperation and respect between co-workers

- Corporate with service team to bring the best experience to guest – “Fast – Efficient”

- Building a good internal & external team relationship/

- Spirit of “Ready to serve” to inspired among the team

- Stealing, breakage and lost management & control

- Encourage team member for new “Food Trend Creation “- Seafood – Grill – Tapas, Western, Asian culinary…/ Every Six-month Menu update.

- Well management of stocking, storing, mis en place for low day to peak day business


Quyền lợi được hưởng

- Salary + KPIs

- Full insurance (social insurance, health insurance, unemployment insurance)

- 12 days of annual leave with full salary

- Off 01 day/week

- Other benefits 

Yêu cầu công việc

- “A good mind & an open-heart man”

- Proven experience as Head Chef

- Exceptional proven ability of kitchen management

- Ability in dividing responsibilities and monitoring progress

- Outstanding communication and leadership skills

- Up-to-date with culinary trends and optimized kitchen processes

- Good understanding computer programs (MS Office, kitchen purchasing Software)

- Credentials in health and safety training

- Degree in Culinary science or related certificate if any

Yêu cầu hồ sơ

- Nộp hồ sơ ứng tuyển trên Hoteljob.vn

- Contact: 0937 445 715 (Ms.Linh)

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • Ấp Hồ Tràm, Xã Phước Thuận, Huyện Xuyên Mộc, Tỉnh Bà Rịa – Vũng Tàu
  • https://thehamptons-hotram.com/
  • Hamptons Plaza mang cảm hứng từ Hamptons, Mỹ, một cộng đồng nổi tiếng thế giới về đẳng cấp thượng lưu. Hamptons Plaza tọa lạc tại bãi biển Hồ Tràm, bao gồm các dự án: Hamptons Mall, Hamptons Pier, Hamptons Kid’s World… với thiên nhiên tuyệt đẹp, các dịch vụ tiện ích, mua sắm phù hợp với nhiều đối tượng khách hàng hứa hẹn sẽ trở thành điểm đến lý tưởng nhất Việt Nam.

Thông tin liên hệ

  • Phòng Hành chính – Nhân sự - Bộ phận tuyển dụng

Mã QR giới thiệu