Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
1967 1

Executive Pastry Chef

  • Hạn nộp: 14/04/2023
  • Mức lương: Tối thiểu 20.000.000đ

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Ba Đình - Hà Nội, Quận Hoàn Kiếm - Hà Nội, Quận Hoàng Mai - Hà Nội
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Vị trí
N/A
Cập nhật
06/12/2023 09:53

Mô tả công việc

Responsible for Scheduling, Staffing, controlling food & labor cost to meet budgeted & forecasted expense margins

Bakery & Pastry Program-Teach, assist, and coach intern, path time in their pursuit of a degree

Maintain serve safe certification and records for culinary employees making sure all current in their training

Routinely and proactively assess property, culinary equipment and maintenance needs

Staff bake shop in line with current structure model and to meet the seasonal volume needs of the outlet

Work with conference center and resort management for timely and smooth event execution and high-level guest satisfaction

Personally participate in cake designing tasting with wedding clientele to deliver a wedding cake that exceeds their expectations

Proactively planning big projects in the year according to the seasons such as New Year, Christmas as well as the requirements of potential markets, planning to develop the hotel's branded bakery to become a familiar address of customer

Analyze the annual production report weekly, weekly, monthly, and keep the statistics continuously accurate and up-to-date, regularly changing models, product quality earlier than market requirements

Quyền lợi được hưởng

  • 2 day off/ weeek
  • 100 % salary and Service Charge in the probation periord
  • Great training course
  • Professional and friendly working environment
  •  Participate in company's team- building activities
  •  Annual Health checkup + Insurance as Labour Law
  • Other benefit from Melia Hotel Internatioal

Yêu cầu công việc


Diploma/ Degree in Hotel& Food Preparation or Hotel school

At least 10 to 15 years working experience in an international Hotel and 2 years working at party chef position in similar capacity.

Good leadership and international skills, knowledge of HACCP and FSMS in an advantage

Ability analyze the annual production report weekly, weekly, monthly, and keep the statistics continuously accurate and up-to-date, regularly changing models, product quality earlier than market requirements

Yêu cầu hồ sơ

Updated CV with photo

Related Certificates

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • 44B, Lý Thường Kiệt, Hà Nội
  • https://www.meliahanoi.com
  • Excellently located in the center of the city, belongs to the Melia Hotels International, Melia Hanoi Hotel which with breathtaking views over the city and closed to the main tourist attractions is a first rate choice for both business and leisure travelers. The hotel owns one of the largest pillarless Grand Ballroom in Vietnam Thang Long Ballroom and other 11 function rooms of varying sizes can be set up in different style to facilitate working groups. The hotel consists of 306 rooms which are all spacious and cozy, providing all the five star facilities. Amongst these, the hotel provides outdoor swimming pool, fully-equipped fitness center, hairdresser and spa. Fine dining options include two exquisite restaurants serving authentic Vietnamese as well as International culinary specialties. Nằm trên một trong những con phố chính của trung tâm thủ đô Hà Nội, khách sạn Melia Hanoi với tầm nhìn ngoại cảnh bao quát thành phố xinh đẹp luôn luôn là lựa chọn hàng đầu cho khách du lịch và khách thương nhân. Khách sạn nổi tiếng bởi Grand Ballroom một trong những hội trường không cột lớn nhất Việt Nam với sức chứa 1300 khách hội thảo. Hội trường Thăng Long cùng 11 phòng hội thảo khác với thiết kế linh hoạt, trang thiết bị hiện đại, đa dạng có thể đáp ứng mọi hình thức hội nghị, hội thảo và sự kiện. Khách sạn bao gồm 306 phòng khách tiêu chuẩn 5 sao với không gian rộng rãi, ấm áp, thiết kế sang trọng, lịch sự cùng các tiện ích khác như bể bơi ngoài trời, phòng tập gym, salon tóc và spa. Ngoài ra, khách sạn có 2 nhà hàng nơi khách hàng có thể trải nghiệm và thưởng thức tinh hoa ẩm thực Việt cũng như các món ăn quốc tế phong phú.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu