Assistant Banquet Manager
- Đã tuyển xong
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Làm theo ca
Ẩm thực
Trợ lý, thư ký
09/08/2023 12:07
Mô tả công việc
Managing Banquet Operations
• Projects supply needs for the department, (e.g., china, glass, silver, buffet presentations, props).
• Applies knowledge of all laws, as they relate to an event.
• Understands the impact of Banquet operations on the overall success of an event and manages activities to maximize customer satisfaction.
• Adheres to and reinforces all standards, policies & procedures (PPM, Core Deliverables, SOPs, LSOPs, etc.).
• Maintains established sanitation levels.
• Manages departmental inventories and maintains equipment. Uses banquet beverage records to control liquor costs and manage the banquet beverage perpetual inventory.
• Schedules banquet service staff to forecast and service standards, while maximizing profits.
• Assists team in developing lasting relationships with groups to retain business and increase growth.
Participating in and Leading Banquet Teams
• Sets goals and delegates tasks to improve departmental performance.
• Conducts monthly department meetings with the Banquet team.
• Applies and continually broadens knowledge of food and wine pairings and cutting edge cuisine with emphasis on current event trends.
• Acts as a liaison to the kitchen staff.
• Leads shifts and actively participates in the servicing of events.
Ensuring and Providing Exceptional Customer Service
• Sets a positive example for guest relations.
• Interacts with guests to obtain feedback on product quality and service levels.
• Responds to and handles guest problems and complaints.
• Empowers associates to provide excellent customer service.
• Ensures associates understand expectations and parameters.
• Strives to improve service performance.
• Emphasizes guest satisfaction during all departmental meetings and focuses on continuous improvement.
• Reviews comment cards and guest satisfaction results with associates.
Conducting Human Resources Activities
• Communicates and executes departmental and property emergency procedures and ensures staff are trained in safety procedures.
• Observes service behaviours of associates and provides feedback to individuals.
• Monitors progress and leads discussion with staff each period.
• Participates in the development and implementation of corrective action plans.
• Reviews quarterly Meeting Planner Survey results and participates in the development and implementation of corrective action to address service challenges; focuses continuous improvement of guest satisfaction.
• Attends and participates in all pertinent meetings (e.g., Daily Stand Up, BEO, Pre-Cons, Staff, Forecast, Department and Intradepartmental).
Quyền lợi được hưởng
- Healthcare plan and 24 hours insurance
- A lot of opportunities for training, development and internal promotion
- Great discount on room rate and F&B for associates, family and friends
Yêu cầu công việc
Management Competencies: Leadership, Managing Execution, Building Relationships, Learning and Applying Personal Expertise
Education: High school diploma or GED.
Experience: 2 years' experience in the food and beverage, culinary, or related professional area.
Yêu cầu hồ sơ
- Resume and an application letter in English
- A Resume in English certified by local authority within the last 6 months
- Health certificate within the last 6 months
- A photocopy of ID card
- Health insurance card
- Letter of Recommendation

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô:
Trường Sa, Hoa Hai, Ngũ Hành Sơn District, Da Nang, Vietnam
-
Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center, một thương hiệu của Marriott International, là khu nghỉ dưỡng 5 sao sang trọng theo tiêu chuẩn quốc tế hoàn toàn mới tại thành phố Đà Nẵng. Khu nghỉ dưỡng tọa lạc trên bãi biển Non Nước - Đà Nẵng thanh bình với bờ cát trắng lung linh trải dài với 17.3 hec-ta cảnh quan thiên nhiên nhiệt đới, mang đến sự hài hòa cân đối trong tổng thể của một khung cảnh thiên nhiên hùng vĩ như một bức tranh tuyệt đẹp xanh ngát. Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center gồm 258 phòng nghỉ với lối kiến trúc sang trọng giao thoa giữa cổ điển và đương đại, và đặc biệt có hướng nhìn trực tiếp ra biển Đông trong xanh, rộng lớn của khu vực miền Trung Việt Nam, hứa hẹn du khách với nhiều trải nghiệm bất tận. Khu nghỉ dưỡng có 6 nhà hàng đẳng cấp quốc tế và không gian gian hội nghị trên 3.300 m2 đầy cảm hứng, gồm đại sảnh hội nghị tuyệt đẹp với đầy đủ tiện nghi hiện đại. Tất cả những đặc điểm này sẽ mang đến cho du khách sự lựa chọn nghỉ dưỡng hàng đầu và cơ hội tận hưởng đầy đủ nhất mọi trải nghiệm về dịch vụ và phong cảnh nơi đây. Tại Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center, chúng tôi cam kết sẽ luôn đặt yếu tố con người lên hàng đầu, trong mọi khía cạnh hoạt động và suy nghĩ của mình. Hãy bắt đầu cuộc hành trình của bạn tại Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center để theo đuổi và tận hưởng niềm đam mê của bạn trong lĩnh vực khách sạn với nhiều cơ hội rộng lớn cho tương lai rộng mở của bạn.
Thông tin liên hệ
-
HR Team - Giám đốc Nhân sự
-