Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
14425 1

Assistant Banquet Manager

  • Hạn nộp: 28/08/2023
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Ngũ Hành Sơn - Đà Nẵng
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Ẩm thực
Cập nhật
09/08/2023 12:07

Mô tả công việc

Managing Banquet Operations

• Projects supply needs for the department, (e.g., china, glass, silver, buffet presentations, props).

• Applies knowledge of all laws, as they relate to an event.

• Understands the impact of Banquet operations on the overall success of an event and manages activities to maximize customer satisfaction.

• Adheres to and reinforces all standards, policies & procedures (PPM, Core Deliverables, SOPs, LSOPs, etc.).

• Maintains established sanitation levels.

• Manages departmental inventories and maintains equipment. Uses banquet beverage records to control liquor costs and manage the banquet beverage perpetual inventory.

• Schedules banquet service staff to forecast and service standards, while maximizing profits.

• Assists team in developing lasting relationships with groups to retain business and increase growth.

Participating in and Leading Banquet Teams

• Sets goals and delegates tasks to improve departmental performance.

• Conducts monthly department meetings with the Banquet team.

• Applies and continually broadens knowledge of food and wine pairings and cutting edge cuisine with emphasis on current event trends.

• Acts as a liaison to the kitchen staff.

• Leads shifts and actively participates in the servicing of events.

Ensuring and Providing Exceptional Customer Service

• Sets a positive example for guest relations.

• Interacts with guests to obtain feedback on product quality and service levels.

• Responds to and handles guest problems and complaints.

• Empowers associates to provide excellent customer service.

• Ensures associates understand expectations and parameters.

• Strives to improve service performance.

• Emphasizes guest satisfaction during all departmental meetings and focuses on continuous improvement.

• Reviews comment cards and guest satisfaction results with associates.

Conducting Human Resources Activities

• Communicates and executes departmental and property emergency procedures and ensures staff are trained in safety procedures.

• Observes service behaviours of associates and provides feedback to individuals.

• Monitors progress and leads discussion with staff each period.

• Participates in the development and implementation of corrective action plans.

• Reviews quarterly Meeting Planner Survey results and participates in the development and implementation of corrective action to address service challenges; focuses continuous improvement of guest satisfaction.

• Attends and participates in all pertinent meetings (e.g., Daily Stand Up, BEO, Pre-Cons, Staff, Forecast, Department and Intradepartmental).

Quyền lợi được hưởng

  • Healthcare plan and 24 hours insurance
  • A lot of opportunities for training, development and internal promotion
  • Great discount on room rate and F&B for associates, family and friends

Yêu cầu công việc

Management Competencies: Leadership, Managing Execution, Building Relationships, Learning and Applying Personal Expertise

Education: High school diploma or GED.

Experience: 2 years' experience in the food and beverage, culinary, or related professional area.

Yêu cầu hồ sơ

  • Resume and an application letter in English
  • A Resume in English certified by local authority within the last 6 months
  • Health certificate within the last 6 months
  • A photocopy of ID card
  • Health insurance card
  • Letter of Recommendation
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Trường Sa, Hoa Hai, Ngũ Hành Sơn District, Da Nang, Vietnam
  • Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center, một thương hiệu của Marriott International, là khu nghỉ dưỡng 5 sao sang trọng theo tiêu chuẩn quốc tế hoàn toàn mới tại thành phố Đà Nẵng. Khu nghỉ dưỡng tọa lạc trên bãi biển Non Nước - Đà Nẵng thanh bình với bờ cát trắng lung linh trải dài với 17.3 hec-ta cảnh quan thiên nhiên nhiệt đới, mang đến sự hài hòa cân đối trong tổng thể của một khung cảnh thiên nhiên hùng vĩ như một bức tranh tuyệt đẹp xanh ngát. Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center gồm 258 phòng nghỉ với lối kiến trúc sang trọng giao thoa giữa cổ điển và đương đại, và đặc biệt có hướng nhìn trực tiếp ra biển Đông trong xanh, rộng lớn của khu vực miền Trung Việt Nam, hứa hẹn du khách với nhiều trải nghiệm bất tận. Khu nghỉ dưỡng có 6 nhà hàng đẳng cấp quốc tế và không gian gian hội nghị trên 3.300 m2 đầy cảm hứng, gồm đại sảnh hội nghị tuyệt đẹp với đầy đủ tiện nghi hiện đại. Tất cả những đặc điểm này sẽ mang đến cho du khách sự lựa chọn nghỉ dưỡng hàng đầu và cơ hội tận hưởng đầy đủ nhất mọi trải nghiệm về dịch vụ và phong cảnh nơi đây. Tại Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center, chúng tôi cam kết sẽ luôn đặt yếu tố con người lên hàng đầu, trong mọi khía cạnh hoạt động và suy nghĩ của mình. Hãy bắt đầu cuộc hành trình của bạn tại Sheraton Grand Danang Resort & Convention Center để theo đuổi và tận hưởng niềm đam mê của bạn trong lĩnh vực khách sạn với nhiều cơ hội rộng lớn cho tương lai rộng mở của bạn.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu