Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
10558 1

Pastry Chef/ Bếp trưởng Bếp bánh

  • Hạn nộp: 31/03/2024
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Thành Phố Vũng Tàu - Bà Rịa - Vũng Tàu
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Vị trí
N/A
Cập nhật
19/03/2024 15:34

Mô tả công việc

• Manages all day-to-day operations of the pastry and bakery section of the kitchen.

• Prepare a wide variety of goods such as cakes, cookies, pies, bread etc. following traditional and modern recipes.

• Able to produce all baked goods including but not limited to artisan breads and rolls, muffins, laminated Danish, laminated croissants and doughnuts etc.

• Able to develop, designs, or creates new ideas and items for Pastry Kitchen.

• Create new and exciting desserts to renew hotels menus and engage the interest of customers

• Ensure excellent quality throughout the dessert offerings.

• Follows proper handling and right temperature of all food products.

• Decorate pastries and desserts using different types of icings, toppings etc. and ensure the food presentation will be beautiful and exciting.

• Coordinates activities of cooks and workers engaged in food preparation.

• Supervise and coordinate all pastry and dessert preparation and presentation.

• Checks the quality of raw and cooked food products to ensure that standards are met.

• Assists in determining how food should be presented and creates decorative food displays.

• Monitor stocks for baking ingredients such as flour, sugar etc. and make appropriate orders within budget.

• Check quality of material and condition of equipment and devices used for cooking.

• Report all equipment problems and maintenance issues, known safety hazards, or unsafe practices and procedures to supervisor immediately.

• Attends all scheduled employee meetings and brings suggestions for improvement.

• Must possess a positive attitude and have the ability to work with a variety of people and in cooperation with co-workers efficiently and effectively

• Able to recognize superior quality products, presentations and flavors.

• Ensures compliance with all applicable laws and regulations.

• Operates and maintains all department equipment and reports malfunctions.

• Maintains cleanliness and organization in all work areas.

• Encourages and builds mutual trust, respect, and cooperation among team members.

• Serves as a role model to demonstrate appropriate behaviors.

• Ensure compliance with food hygiene and Health and Safety standards.

• Guide and motivate pastry assistants and bakers to work more efficiently.

• Maintain a lean and orderly cooking station and adhere to health and safety standards.

• Ensuring Culinary Standards and Responsibilities are Met for Pastry Team.

Quyền lợi được hưởng

  • Duty Meal
  • Benefits as Vietnam law
  • Professional working environment

Yêu cầu công việc

  • High school diploma or 3 years experience in the culinary, food and beverage, or related professional area or 2-year degree from an accredited university in Culinary Arts, Hotel and Restaurant Management, or related major.
  • Minimum of 4 years of experience in pastry cooking or Pastry Chef Experience with high volume food production.

Yêu cầu hồ sơ

Nộp CV qua email: hiring imperialhotel.vn hoặc qua kênh tuyển dụng Hoteljob.
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 500 - 999
  • 159-163 Thùy Vân, phường Thắng Tam, Tp. Vũng Tàu, Bà Rịa - Vũng Tàu, Việt Nam
  • Tập đoàn đa ngành sở hữu bởi tư nhân, với các lĩnh vực đầu tư chủ yếu là khách sạn, văn phòng, căn hộ cho thuê, trung tâm thương mại, nhà hàng và tiệc, kinh doanh thương mại,… Tập đoàn đa ngành sở hữu bởi tư nhân, với các lĩnh vực đầu tư chủ yếu là khách sạn, văn phòng, căn hộ cho thuê, trung tâm thương mại, nhà hàng và tiệc, kinh doanh thương mại,… Ngoài ra còn có Nhà hàng hải sản Lasirena The Imperial Garden Lounge, The IMPERIAL Business Centre Cung cấp dịch vụ văn phòng tiêu chuẩn 5* với mô hình Dịch vụ trọn gói tại Tòa nhà Petro Việt Nam, 1-5 Lê Duẩn, Q1.TP.HCM.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu