Bếp trưởng bếp Nhật - Japanese Chef
- Hạn nộp: 31/05/2024
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
Mô tả công việc
• Quản lý số lượng, chất lượng hàng hóa của bếp.
Managing quantity and quality of the Janpanese kitchen's goods.
• Lên thực đơn và định lượng món ăn, sáng tạo món mới khi có yêu cầu.
Making menu and food quantification, creating new dishes when required.
• Duy trì nâng cao chất lượng món ăn và thời gian chế biến món ăn.
Maintaining and improving food quality and processing time.
• Có khả năng nghiên cứu, phát triển menu buffet, tiệc.
Researching and developing buffet and banquet menu.
• Chịu trách nhiệm trực tiếp về chất lượng món ăn, chi phí, định lượng.
Being directly responsible for food quality, cost, quantification.
• Trực tiếp nấu và hướng dẫn trình bày các món ăn.
Directly cooking and guiding presentation of dishes.
• Phân công nhiệm vụ, thời gian làm việc, điều hành, quản lý nhân sự bếp.
Assigning tasks, working time, operating and managing kitchen personnel.
• Quản lý công cụ, tài sản được bàn giao.
Managing tools and assets to be handed over.
• Chịu trách nhiệm đảm bảo tiêu chuẩn an toàn vệ sinh thực phẩm.
Being responsible for ensuring food safety and hygiene standards.
• Trực tiếp hướng dẫn nghiệp vụ cho các nhân viên trong bếp, đào tạo nhân viên bếp mới.
Directly providing professional guidance to kitchen staff, training new kitchen staff.
• Đảm bảo chất lượng món ăn sau chế biến; trực tiếp kiểm tra chất lượng món ăn trước khi chuyển cho bộ phận phục vụ.
Ensuring food quality after processing; directly checking the quality of the dish before sending it to the serving department.
Quyền lợi được hưởng
Salary: as negotiation.
• Làm việc trong môi trường năng động, chuyên nghiệp có nhiều cơ hội thăng tiến.
Working in a dynamic and professional environment with many opportunities for advancement.
• Cung cấp trang thiết bị đầy đủ để phục vụ công việc.
Being provided with adequate equipment to serve the job.
• Được hưởng các chế độ bảo hiểm y tế, bảo hiểm xã hội theo quy định.
Being granted with health insurance and social insurance according to regulations.
• Được hưởng các chính sách phúc lợi theo quy định của công ty.
Being provided with welfare policies according to the company's regulations.
• Được đào tạo, nâng cao nghiệp vụ thường xuyên.
Being regularly trained and improved skills.
Yêu cầu công việc
• Có chứng chỉ bếp trưởng được đào tạo về nghiệp vụ bếp Nhật.
Having a certificate of chef who is trained in Japanese cookery
• Ngoại ngữ: Tiếng Nhật hoặc tiếng Anh giao tiếp.
Foreign language: Good communication in Japanese or English.
• Ít nhất có 2 năm kinh nghiệm ở vị trí tương đương tại các khách sạn 4, 5 sao.
Having at least 2 years of experience in a similar position at 4, 5 star hotels.
• Sử dụng tốt vi tính văn phòng.
Being good at using office computer.
• Có khả năng làm việc độc lập và làm việc nhóm.
Being able to work in independence and in team.
• Ưu tiên ứng viên người Nhật.
Being priority with Japanese candidates.
Yêu cầu hồ sơ
Kobi Onsen Resort Hue
Địa chỉ/Address : My An Village, Phu Duong Commune, Hue City, Thua Thien Hue Province
Hotline: 0903510536

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô:
Thôn Mỹ An, xã Phú Dương, thành phố Huế, tỉnh Thừa Thiên Huế
-
-
https://kobionsenresorthue.com
Kobi Onsen Resort Hue is a world-class complex which designed for passionate travelers with luxury villas, onsen baths, spa, restaurants, recreation and other facilities. Especially, the hot spring bath service is operated according to the high standards Kobi Management, one of well-known traditional Japanese Onsen brand. Let’s release your body and experience an attractive voyage through 9 steps of Onsen in the My An mineral-rich hot spring water, which has magical composition in treatment of cardiovascular diseases, osteoarthritis and beauty skin care. We are looking for qualified with dynamic, professionalism and target oriented to fill up following position:
Thông tin liên hệ
-
NA - Nhân sự - Đào tạo
-