Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
34502 1

Head Chef - Bếp Trưởng Món Âu

  • Hạn nộp: 30/05/2023
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Hoàn Kiếm - Hà Nội
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
27/04/2023 11:24

Mô tả công việc

Location: 12-14 Au Trieu street, Hoan kiem ward, Hanoi city.

Direct kitchen operations, including food preparation, cooking, and cleanup;

Inspect raw and cooked food items to guarantee that the highest quality products are prepared and served to customers;

Comply with nutrition and sanitation regulations and safety standards;

Plan orders of equipment or ingredients according to identified shortages;

Make sure that all kitchen and wait staff adhere to food safety and hygiene regulations to ensure a clean and sanitary kitchen;

Maintain kitchen equipment; schedule repairs and additional maintenance as needed;

Assign tasks; supervise chefs and cooks in the preparation and presentation of food;

Recruit, hire, and train chefs, cooks, and kitchen staff;

Maintain records of payroll and attendance;

Collaborate with the general manager and owner to align kitchen operations with the overarching goals of the establishment;

Resolve issues as they arise so that customers continue to receive their orders in a timely manner.

Quyền lợi được hưởng

Report to: Operation Director

Salary range: Negotiable

Other allowances: Parking, Meal and other benefits

Working time: 48 hours/ week

Uniform, social insurance according to VietNam law

Yêu cầu công việc

Degree in Culinary science or related certificate or associate degree in culinary arts preferred;

Proven 2-4 experience as significant experience as a chef in European dishes; in addition to experience as a sous chef or line cook and at least 1 year working experience in Viet Nam;

Exceptional proven ability of kitchen management;

Good understanding of useful computer programs (MS Office, restaurant management software, etc.);

Outstanding cooking skills and up-to-date with culinary trends and optimized kitchen processes;

A deep understanding of ingredients and produce; Credentials in health and safety training;

The capacity to work under extreme pressure;

Excellent leadership and management;

The ability to delegate tasks.

Yêu cầu hồ sơ

Ứng viên vui lòng nộp English CV trực tiếp trên bài đăng tại hoteljob.vn hoặc qua địa chỉ email: Tin đã hết hạn
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • 12-14 Ấu Triệu, Phường Hàng Trống, Quận Hoàn Kiếm, Thành phố Hà Nội
  • CÔNG TY TNHH GODMOTHER HÀ NỘI Lĩnh vực hoạt đông : Nhà hàng và các dịch vụ ăn uống phục vụ lưu động

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu