Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
32602 1

Executive Chef

  • Hạn nộp: 30/05/2023
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Hải Châu - Đà Nẵng
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
03/05/2023 11:26

Mô tả công việc

Job Summary

Executive chefs oversee all kitchen staff, food preparation and cooking activities in a facility or for several restaurants in an establishment or chain. Most of their time is spent outside of the kitchen researching and responding to trends in the food industry, planning and writing menus, budgeting, and financial planning, and participating in business development. The executive chef also recruits and hires staff, supervises their activities and instructs cooks in preparation, cooking, garnishing and presentation of food.

Job Requirement

• Development trend analysis and menu planning

• Ensure food meets quality standards

• Control costs within the allowable budget

• Assist human in recruiting, evaluating, and planning human resoures training

• Have responsibility to solve customer's problems

• Encourage team members

• Oversee kitchen operations, which must be done in accordance with the organization’s standards

• Supervise junior chefs, relying on knowledge acquired over the years and in line with

policies of the organization

• Provide the all-important training to newly recruited cooks and take note of how they progress

• Maintain consistency and quality in food taste in line with photos and recipes made available by the organization’s management

• Communicate with the Provision section daily, ensuring perishable items are used up timely enough

Quyền lợi được hưởng

- International and professional working environment

  Môi trường làm việc quốc tế và chuyên nghiệp

- Competitive salary range

  Mức lương cạnh tranh

- Competitive benefit packages

  Quyền lợi cạnh tranh

Yêu cầu công việc

• Experience in a similar position over 5years in 5-star hotel

• Knowledge of food hygiene and safety

• Human resource management skills are required, recruitment, selection, training, performance management etc.

• Financial management skills such as basic accounting and budget calculations

• Good communication, leadership, and time management skills

Yêu cầu hồ sơ

- Nộp hồ sơ ứng tuyển trên Hoteljob.vn.

- CV and Cover Letter in English to: Tin đã hết hạn
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • 17 Quang Trung, Hải Châu I, Hải Châu District, Da Nang, Vietnam
  • https://http://www.bayhotelsresorts.com
  • BAY CAPITAL DANANG HOTEL - Đẳng cấp, sang trong giữa lòng Thành phố Đà Nẵng Tọa lạc tại số 17 Quang Trung (Hải Châu, Đà Nẵng), với chiều cao 31 tầng, khách sạn Bay Capital Da Nang, thương hiệu khách sạn cao cấp nhất của tập đoàn Bay Hotels & Resorts, sẽ mang đến 283 phòng khách được thiết kế tinh tế, 4 nhà hàng và quầy bar với phong cách độc đáo, cơ sở vật chất chuyên nghiệp dành cho sự kiện và hội họp, hồ bơi, Spa và Phòng tập hiện đại. ------------------------ BAY CAPITAL DANANG HOTEL - Luxury in the heart of city Located at 17 Quang Trung (Hai Chau, Da Nang), the 31-storey Bay Capital Danang hotel features 283 luxuriously-appointed guestrooms and suites, 4 F&B outlets with unique concepts, conference rooms, Swimming Pool, a luxury spa and a state-of-the-art Fitness Center

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu