Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
28816 1

Japanese Head Chef (Work in Ha Noi)

  • Hạn nộp: 30/08/2023
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận 1 - TP HCM
Giờ làm việc
Ca gãy
Loại hình
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
07/07/2023 12:13

Mô tả công việc

EXECUTIVE CHEF JOB DESCREPTION

1. Ensure food hygiene and safety and kitchen operating process

• Responsible for keeping the entire kitchen clean.

• Request and urge staff to clean up as needed.

• Observe, supervise food hygiene and safety off all staff.

• Ensure the hygiene of all work areas.

• Ensure the hygienic quality of dishes before serving customers.

• Responsible for requiring employees to clean work areas, tools and equipment.

• Guide and supervise the preservation of common assets, equipment and

machinery in the kitchen of employees.

2. Ensure the process & quality of dishes

• Ensure the quality of dishes, directly check the quality before transferring to the

waitress.

• Research and create, propose new dishes, meet the needs and tastes of

customers.

• Manage existing menu systems.

• Consulting food quality, how to prepare at the Restaurant.

3. Manage goods in the kitchen

• Inventory of imported goods in both quantity and quality.

• Check the quality of food and materials available in the kitchen.

• Supervise the import and export of goods and the use of goods during the day,

check warehouses and refrigerators daily.

• Carry out inventory of food, materials to have appropriate preservation or

processing direction.

• Destroy food when it is not quality guaranteed.

4. Kitchen management

• Prepare items and directly make food for guests.

• Divide the work for each employee according to each position.

• Distribute and direct staff to prepare and make food for guests.

• Ensure stable operating positions.

• Answer questions for customers.

• Urge and supervise the process of preparing dishes of employees.

5. In charge of skills training and general training planning

• Excutive chef will coordinate with the human resources department to recruit and

train kitchen staff.

• Professional guidance for employees, dissemination of regulations and rules in

the kitchen.

• Inform employees with the latest information from superiors.

• Skills training for employees.

6. Other jobs

• Have the task of managing, being the focal point for exchanging and reporting

with the Company.

• Make work reports at the request of superiors.

• Perform other tasks as required by the Board of Directors

Quyền lợi được hưởng

Basic salary: Nego

Rice allowance

Fuel support

Vacation 04 days/month (No break on weekends – public holidays)

Sign a contract after 2 months of probation

Social insurance, health insurance, unemployment insurance, annual leave according to labor law

Salary 13 + Tet Bonus (According to the Company's business performance)

Yêu cầu công việc

Experience in a similar position

Understanding Japanese food and dishes

Enthusiasm

Don't be afraid to move

Honest, confidential information related to work.

Scientific working mindset

Accept to work overtime and go on a business trip

Yêu cầu hồ sơ

+ Gửi kèm CV (nếu có)

+ Sơ yếu lý lịch

+ CCCD/ CMND

+ Giấy khám sức khỏe

+ Hộ khẩu

+ Giấy khai sinh

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 100 - 499
  • 119 Bùi Thị Xuân Hai Bà Trưng Hà Nội
  • TAM ANH Holding là Công ty Cổ phần Đầu tư với đa dạng các chuỗi thương hiệu khác nhau trong các lĩnh vực như: • Kinh doanh ẩm thực: Nhan Sushi Ha Noi, Tassui Dining & Lounge, Mangkorn. • Truyền thông, giải trí và tổ chức sự kiện: 3A Media Nhan Sushi Ha Noi được thành lập năm 2016 với sứ mệnh mang đến sự phục vụ tận tâm, thân thiện và đặc biệt là chất lượng món ăn tuyệt hảo, Nhan Sushi Ha Noi hiện đã phát triển thành 3 chi nhánh:  • Nhan Sushi 101 Triệu Việt Vương, Hai Bà Trưng, Hà Nội. • Nhan Sushi 290 Kim Mã, Ba Đình, Hà Nội • Nhan Sushi NV-B35 Trung Hòa Nhân Chính, Thanh Xuân, Hà Nội. Tassui Dining & Lounge được thành lập năm 2021 với phong cách tinh tế hiện đại đây là nơi kết hợp giữa không gian thưởng thức ẩm thực và các chương trình biểu diễn độc đáo. • Tassui Dining & Lounge số 10 Trương Định, Phường Bến Thành, Quận 1, Thành phố Hồ Chí Minh. Mangkorn là hệ thống các nhà hàng chuyên cung cấp các món ăn lấy cảm hứng từ Thái Lan với hương vị nguyên bản. Mangkorn là điểm đến hoàn hảo cho những tín thực khách muốn khám phá tinh hoa ẩm thực Thái. 3A Media là Công ty chuyên cung cấp các giải pháp về truyền thông, giải trí, tổ chức sự kiện và quảng cáo. 3A Concept Công ty hoạt động trong lĩnh vực tư vấn, thiết kế, xây dựng và vận hành các mô hình café, bar và nhà hàng. Với phương châm “tài sản quý giá nhất của Công ty là con người”, Phòng Nhân sự TAM ANH Holding chào đón các bạn trẻ chăm chỉ, nhiệt huyết đến cùng phát triển sự nghiệp.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu