Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
31585 1

F&B Manager - Hội An

  • Hạn nộp: 30/11/2023
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Quận Bình Thạnh - TP HCM
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Ẩm thực
Cập nhật
02/11/2023 11:33

Mô tả công việc

Develop standard procedures in restaurant management:

• Develop standard procedures for serving and quality of food and beverage, for restaurants.

• Develop standard business guidance procedures for all job positions in restaurants.

• Organize employees to follow the approved standard procedure. Make changes and improvements to the process as needed.

• Monitor the implementation of the employee's process.

Management of administrative and personnel issues:

• Plan the staffing needs of the restaurant and submit it to the Hotel Manager

• Build a team of personnel who meet the defined job requirements.

• Organize the training of personnel, assign work, and evaluate the quality of personnel.

• Implement and supervise the implementation of personnel policies and regulations of restaurants.

• Build a team of quality personnel next door to the management framework of the restaurant.

Financial management:

• The general manager with the assigned authority will represent the restaurant to sign contracts with relevant partner units.

• Keep track of daily revenue and expenditure reports.

• Develop a plan to implement the assigned sales and profit indicators.

• Make financial statistics reports.

Business management, marketing :

• Coordinate with relevant departments to build a customer evaluation system and organize its implementation.

• Actively find a source of diners for the restaurant, build good relationships with VIP and loyal guests.

• Directly deal with customer complaints when the restaurant manager is absent.

Management of assets and goods of the restaurant:

• Track purchases, usage, inventory norms of restaurant goods and make adjustments accordingly.

• Monitor the use, repair, warranty, and periodic maintenance of the restaurant's assets.

• Responsible for renovating the assets and equipment for the parts in the restaurant as needed.

Running a business:

• Organize periodic and unscheduled meetings to implement operations and evaluate the business performance of the restaurant.

• Develop a weekly, monthly, quarterly, and yearly operation plan for the restaurant.

• Solving arising tasks under the jurisdiction. Make reports to superiors as prescribed.

ĐỊA ĐIỂM LÀM VIỆC: HỘI AN

Quyền lợi được hưởng

- Competitive salary and benefits

- Social insurance, health insurance and unemployment as per state stipulation

- 24/7 accidence cover

- Friendly and professional working environment

- Chance to study and career development

- Discounts on rooms and restaurants at hotels that managed by group

Yêu cầu công việc

• 03-year experience in Food & Beverage in 4 stars hotels/ resorts

• English skills: fluent both writing and speaking.

• IT skills: Word, Excel, Power point, Smile System

• Clear & effective communication

• Effective time management

Yêu cầu hồ sơ

Hồ sơ xin việc được cập nhật mới nhất và bằng tiếng Anh
Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô: 1.000 - 4.999
  • Tầng 29, Tòa nhà Opal Tower, 92 Đường Nguyễn Hữu Cảnh, Phường 22, quận Bình Thạnh, Ho Chi Minh City, Vietnam
  • Bel Group Hospitality là Tập đoàn quản lý chuỗi khách sạn/ khu nghỉ dưỡng tiêu chuẩn 4-5 sao, quy mô hoạt động toàn quốc. Bel Group Hospitality luôn chào đón những nhân tài, có hoài bão, đầy tâm huyết và mong muốn gắn bó lâu dài cùng Tập đoàn.

Thông tin liên hệ

  • Nhân sự

Mã QR giới thiệu