Demi Chef de Partie
- Hạn nộp: 30/09/2025
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
Mô tả công việc
- Perform all types of food preparation as instructed by the chef de partie in a professional way to ensure quality and consistency
- Be fully responsible for his assigned section
- Supply enough mise-en-place and ensure smooth operation
- Assist to run his section efficiently
- Delegate work to his subordinates and ensure that his orders are carried out to hotel standards
- Check fridges and area thoroughly to avoid spoilage
- Check punctuality of all staff assigned to him
- Perform any other duties as assigned by supervisor
- Operate all utensils and machinery in his assigned section
- Train subordinates continuously in order to upgrade quality and production in a professional way
- Responsible for the wastage and try to minimize the spoilage
- Delegates work to his subordinates in order to run uninterrupted
- Checks preparation and work done to ensure quality
- Establishes and maintains good relationships in his section
- Follows hotel policies at all times
- Monitor preparation of pillow materials for the next shift
- Monitor, check and preserve tools, freezers, refrigerators, ovens, stoves... tools used daily in the work area
- Keep the baking area clean, clean the work area and tools or utensils daily and monthly as assigned by the department.
- Perform other tasks in the bakery department as requested by superiors
- Perform other tasks as directed and arranged by superiors.
Quyền lợi được hưởng
Full Salary & monthly Service Charge in probation period.
Support to relocation allowance by ranks.
Home Visit allowance.
2. Benefits
Supported housing staff with full amenities and entertainment area.
Support shuttle bus to Hotel.
Support for full meals during the work shift and day off.
Uniforms are provided according to Hotel standards.
International working environment, joining training courses according standard of AccorHotels.
3. Insurance policy
Insurance according to the provisions of Labour law
Suncare Insurance according to the provisions of policy SunGroup
Yêu cầu công việc
Experience fine dining in Hot kitchen
Good culinary knowledge
Culinary related certificates
Oral and written fluency in English
Minimum 1-3 years experience in culinary field depending on position
1-3 experience in a Luxury Hotel preferred
Yêu cầu hồ sơ
- Apply to via hoteljob.vn
- Submit CV to email: Hau.TRAN (a còng) accor.com
- Tel: 0392 201 423 (Mr.Hau)
*Note that ONLY shortlisted candidates will be contacted.
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô:
Mũi Ông Đội, Phường An Thới, Thành Phố Phú Quốc, Tỉnh Kiên Giang
-
-
https://www.premiervillage-phuquoc.com/
Tọa lạc tại Mũi Ông Đội, cực nam Đảo Ngọc, Premier Village Phu Quoc Resort là “viên ngọc quý” ẩn mình giữa sắc xanh của biển trời và thiên nhiên tươi mát hữu tình. Bao quanh bởi hai mặt biển, khu nghỉ dưỡng sở hữu tầm nhìn tuyệt đẹp vào mỗi sớm bình minh và những chiều hoàng hôn rực rỡ. Thư giãn tại 215 biệt thự sang trọng với bể bơi riêng, rồi lại thoả thích đắm mình trong bể bơi chung nhiều tầng nối liền hai bờ biển. Cảm nhận sự thư thái và hồi phục nguồn năng lượng tích cực tại Plumeria Spa và Fitness Centre nằm trên đỉnh đồi. Thưởng thức những món ăn Việt Nam đặc sắc tại nhà hàng theMarket, các món nướng độc đáo ở nhà hàng Corallo và nhiều loại salad dinh dưỡng tại Deli Shop.
Thông tin liên hệ
-
Mr.Hau - Recruitment Supervisor
-