1140
400
37597
1
Pastry Chef (Bếp Trưởng Bếp Bánh)
- Hạn nộp: 20/03/2024
- Mức lương: 18.000.000đ - 20.000.000đ
Thông tin cơ bản
Số lượng
1
1
Nơi làm việc
Quận 1 - TP HCM
Quận 1 - TP HCM
Giờ làm việc
Làm theo ca
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Bếp
Cập nhật
17/02/2024 15:03
17/02/2024 15:03
Mô tả công việc
- Operating and managing the pastry section of the kitchen and liaising with the executive and sous chefs to ensure a successful working environment.
- Preparing ingredients and handling baking and other kitchen equipment.
- Creating pastries, baked goods, and confections, by following a set recipe.
- Developing new recipes for seasonal menus.
- Decorating pastries and desserts to ensure beautiful and tasteful presentation.
- Meeting with customers to discuss details and planning of custom-made desserts and pastries for special occasions, such as weddings.
- Monitoring the stock of baking ingredients.
- Ordering new supplies, ingredients, and equipment for the pastry section, when needed, and within budget.
- Ensuring their section of the kitchen adheres to safety and health regulations.
- Supervising and training staff members, when needed.
Quyền lợi được hưởng
- Base salary will be share during interview;
- Service Charge & Tip;
- Staff meal and uniform are provided;
- Offer official contract after 1 - 2 months working;
- 13th month salary.
Yêu cầu công việc
- Much have Basic English in speaking;
- Have 1- 2 years experience;
- Excellent listening and communication skills;
- Knowledge of best practices for safety and sanitation;
- To be creative with a keen eyes for details, good attitude,passion for hospitality.
Yêu cầu hồ sơ
- CV shows experience according to the position you are applying.
Tải lên từ máy tính
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô: 25 - 99
- Lầu 01, 80 Đường Đồng Khởi, Bến Nghé, District 1, Ho Chi Minh City, Vietnam
Nhà hàng Yunka là concept mới nằm tại vị trí Quận 1, TPHCM - một trong những nhà hàng thuộc hệ thống MomentumHospitality. Với hơn 3 năm trong lĩnh vực F&B, chúng tôi mong muốn ngày càng phát triển dựa trên cốt lõi hàng đầu là chất lượng dịch vụ về phục vụ cũng như ẩm thực.
Thông tin liên hệ
- Lan Anh - HR Manager