Teppanyaki Chef
- Hạn nộp: 31/08/2025
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
Mô tả công việc
Be responsible for engaging, entertaining, interacting and providing a unique dining experience to guests. Primarily works in front of the restaurant while cooking and preparing hot meals on hibachi tables directly in front of guests. Ensures correct food portions are being cooked and maintain the kitchen areas and hibachi tables clean and sanitized. Prepares and sets up food for cooking and side orders.
• Present and visible in the kitchens and events, overseeing productivity of all chefs and kitchen staff, ensuring efficient, timely production of all food.
• Actively direct, delegate, train and develop all kitchen staff
• Learn new skills and develop repertoire, techniques and on the job skills by attending training courses and pursuing self-development. Create new dishes, concepts and menu ideas
• Identify issues and areas for improvement and notify these to Director of Operation
• Choose skills or dishes daily to re-emphasize or retrain chefs for consistency and excellence
• Keep a recipe book or workbook to note recipes and new skills / techniques, and ensure all chefs do the same
Quyền lợi được hưởng
• Attractive salary and benefits, full service charge and salary during probation period
• Good opportunity for learning and development
• Educational and living expenses allowance
• 12 annual leaves, 8 days off per month
• Duty meal, uniform provided by Company
• Insurances as per law
• Accident Insurances 24/7
• Dormitory for staff (terms and conditions applied)
• Great change to discover internal and external training programs
• Other benefits will be shared in the interview
Yêu cầu công việc
• Minimum of 1-year experience in cooking strongly required.
• Extensive knowledge and skills in Teppanyaki and general Japanese cuisine cooking
• Strong skills in food presentation and creativity in dish preparation
• Experience with kitchen equipment and maintaining cleanliness
• Ability to maintain a professional and courteous demeanor during stressful and/or busy times.
• Strong interpersonal and communication skills with guests and team members.
• Experience in the restaurant or hospitality industry required.
• Adherence to health and safety standards and regulations.
• Culinary school diploma or equivalent is beneficial
Yêu cầu hồ sơ
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô:
Khu du lịch Xuân Thiều, Phường Hải Vân, Thành phố Đà Nẵng
-
-
https://mikazuki.com.vn/
Công ty TNHH ODK Mikazuki Việt Nam là Công ty có 100% vốn đầu tư Nhật Bản. Mang nét văn hóa tinh túy đậm đà Á Đông, Nhật Bản là nơi vẻ đẹp thiên nhiên, văn hóa và ẩm thực luôn được ca tụng. Với tinh thần lan tỏa tinh hoa văn hóa Nhật Bản trên đất Việt, Danang Mikazuki được lấy cảm hứng là nơi đất trời hội tụ và nhịp sống bắt đầu. Đến với chúng tôi để sẵn sàng cho một hành trình khám phá đầy thú vị với những giá trị chuẩn Nhật chưa từng có. Được tạo hóa ưu đãi với bờ biển trong xanh quyến rũ, Vịnh Đà Nẵng là nơi tọa lạc của Da Nang Mikazuki Japanese Resorts & Spa. Trên diện tích 13 hecta, khu nghỉ dưỡng mang đến cho bạn nhiều loại hình dịch vụ hấp dẫn, mang đậm bản sắc văn hóa Nhật Bản. Được xây dựng và vận hành bởi tập đoàn giàu kinh nghiệm đến từ đất nước mặt trời mọc, Mikazuki hiện đang sở hữu 4 khu nghỉ dưỡng lớn. Đây chính là lợi thế đặc biệt của chúng tôi để việc lan tỏa tinh hoa văn hóa Nhật Bản trở nên chân thật và đặc sắc nhất. Lấy ý tưởng về nơi đất trời hội tụ, nơi nhịp sống bắt đầu, khu nghỉ dưỡng được thiết kế và xây dựng dựa trên 4 nhân tố chính: Mặt trời - Khu biệt thự Hinode, Mặt trăng - Khách sạn Mikazuki, Sóng- Nhà hàng ven biển Nami và Biển- Công viên nước 365. Đây cũng chính là cách chúng tôi vận hành và hoạt động, một địa điểm vui chơi giải trí suốt 4 mùa năng động.
Thông tin liên hệ
-
HR
-