Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
11875 1

Indian Chef - Đầu Bếp Ấn Độ

  • Hạn nộp: 30/06/2025
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Ngành nghề
Bếp
Vị trí
Nhân viên
Cập nhật
03/06/2025 14:22

Mô tả công việc

Prepare and cook authentic Indian dishes, including North and/or South Indian cuisines.

Design and execute high-quality Indian menus for à la carte, buffet, and banquet operations.

Ensure all food is prepared to the highest standards of taste, presentation, and hygiene.

Collaborate with the Executive Chef and other team members to develop new Indian dishes and seasonal offerings.

Maintain cleanliness and organization of the kitchen according to hotel and HACCP standards.

Train and mentor junior kitchen staff in Indian culinary techniques and recipes.

Monitor food stock and control food cost while minimizing waste.

Ensure compliance with health and safety regulations.

Quyền lợi được hưởng

Top service charge in every month

Duty meal & Uniform provided

Professional workplace with young, dynamic, and awesome team members

Participate in training courses according to International standards

Regular health check-ups, social insurance according to the Law & 24/7 accident insurance

Attractive program with Preferential Prices for Employees

Team Bonding Activities from TakeCare team: Birthday party, Birthday gifts, Outing,...

Career development at the world's largest hotel group

Yêu cầu công việc

In-depth knowledge of Indian culinary heritage, regional dishes, traditional techniques, and spice balancing.

Expertise in operating tandoors, charcoal grills, Indian curry stations, and contemporary Indian plating.

Degree or diploma in Culinary Arts or equivalent professional training.

Strong leadership, team coordination, and interpersonal communication skills.

Ability to work under pressure in a high-volume, international hospitality environment.

Proficiency in English (spoken and written) is required; Hindi or other Indian regional languages are an advantage.

Familiarity with international hygiene standards and kitchen management systems.

Yêu cầu hồ sơ

Mọi thắc mắc xin vui lòng liên hệ 024 3719 9000 - gặp phòng Nhân sự Sheraton Hà Nội

For contact, please call 024 3719 9000 - Sheraton Hanoi Human Resources

Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • K5 Nghi Tam , 11 Đường Xuân Diệu, Quang An, Tây Hồ, Hanoi, Vietnam
  • http://www.sheratonhanoi.com/
  • Perfectly located by the shores of the largest lake of Hanoi and surrounded by beautiful landscaped garden and courtyard, the hotel provides perfect balance between tranquility and convenience. Take in panoramic view of Hanoi’s largest lake and enjoy great comforts in the 299 spacious guest rooms an d suites, specially designed to help you relax.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo