Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
36814 1

Ca trưởng Bếp Nhật/ Chef de Partie (Sushi Bar)

  • Hạn nộp: 30/06/2025
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

A Chef de Partie typically manages a specific section within the kitchen, ensuring the quality and consistency of food preparation and presentation according to the chef's standards. This role involves overseeing the cooking process, maintaining inventory, and potentially leading a small team.

Key Responsibilities:

Prepare and cook dishes according to the Japanese chef's recipes and standards.

Ensure that all food is prepared to the correct quality, presentation, and temperature, according to Marriott Careers.

They monitor ingredient levels, order supplies, and ensure freshness.

Supervise and guide Demi and Commis Chef

Maintain a clean and organized workspace, adhering to hygiene and safety regulations.

Emphasis on the meticulous presentation of Omakase dishes, a hallmark of fine -dining Japanese cuisine.

A commitment to respecting the traditions and techniques of Japanese cooking.

Quyền lợi được hưởng

Benefits

Attractive remuneration packages

Competitive salary | 13th salary month

05 working days | 02 days off per week

Uniforms and nutritious meals in shifts are provided by the Hotel | Free parking for motorbikes and cars

Discounted rates apply when using services at properties

Participating in ultimate phenomenal activities for employees

National and international training courses

Periodic health check | Accident insurance 24/7

Opportunity to grow career at the most luxurious 5-star hotel group in the world

Yêu cầu công việc

Specific skills and experience:

Culinary Expertise: Strong knowledge and practical experience in Japanese cuisine, including various cooking methods and techniques.

Kitchen Operations: Understanding of kitchen procedures, equipment, and the brigade system.

Leadership Skills: Ability to motivate and guide a team, ensuring efficient workflow.

Communication: Effective communication with the head chef, sous chef, and other kitchen staff.

Attention to Detail: Meticulous attention to detail in food preparation, presentation, and hygiene.

Yêu cầu hồ sơ

For interested applicant, please send your potential CV with subject: [FBC] - [Chef de Partie] - [Full name] to hoteljob.vn

For further information, please contact Human Resources Department: 0917 993 715 (Ms. Chi)

Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • 58 Bạch Đằng, Hải Châu I, Hải Châu District, Da Nang, Vietnam
  • Khách sạn Courtyard by Marriott Danang Han River bao gồm 300 phòng, các khu vực nhà hàng, sảnh cà phê, sảnh chờ, quầy bar và 7 phòng hội nghị với tổng không gian tổ chức sự kiện là 841m2. Các tiện nghi khác của khách sạn bao gồm Spa và khu vui chơi trẻ em. Khách sạn tọa lạc tại khu vực trung tâm thành phố Đà Nẵng, thời gian di chuyển đến sận bay Đà Nẵng khoảng 20 phút, đến các bãi biển xinh đẹp của thành phố khoảng 10 phút và đến phố cổ Hội An là 45 phút. Từ đây, Khách hàng có thể dễ dàng tiếp cận với các dịch vụ ẩm thực, giải trí và mua sắm của Thành phố.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo