Chef de Cuisine - Herbs & Spice (Village Square)
- Hạn nộp: 15/10/2025
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Làm theo ca
Resort/ Khu Du lịch
Bếp
Outlet Manager
18/09/2025 08:59
Mô tả công việc
• Managing food and labor costs, and ordering food supplies based on seasonal business requirements.
• Monitoring and tasting the quality of dishes at all stages of preparation and presentation.
• Communicating, training, and demonstrating techniques to both kitchen and front-of-house staff, and advising on cooking procedures to fit the restaurant’s concept.
• Responsible for teamwork and collaboration with other hotel kitchens, including banquet, MICE, and event operations.
• Filling in where needed to ensure guest service standards and efficient operations for Park Hyatt.
• Must be able to handle high-volume production and manage a large team during breakfast, lunch, and dinner rushes.
• Collaborating with restaurant management to develop marketing strategies and promotions.
• Maintains a positive attitude and works well with others — teamwork and cooperation are essential.
• Completes all opening and closing duties as assigned for the restaurant.
Quyền lợi được hưởng
- Attractive salary/ Mức lương hấp dẫn
- Pre-opening allowace/ Phụ cấp cho giai đoạn tiền mở cửa
- Relocation allowance/ Hỗ trợ chi phí đi lại khi nhận việc
- Annual home leave allowance/ Hỗ trợ chi phí trợ cấp thăm nhà hàng năm
- Service charge allowance during pre-opening/ Hỗ trợ phụ cấp phí phục vụ trong giai đoạn tiền mở cửa
- Staff accommodation/ được cung cấp nhà ở tại Nhà nhân viên
- 3 meals per day including days off…./ Cung cấp 3 bữa ăn mỗi ngày kể cả ngày nghỉ
- 14-15 annual leave/ 14-15 ngày phép năm
- Social and Health insurance as per local law/ Bảo hiểm y tế và bảo hiểm xã hội theo luật lao động
- Training and developing plan/ Chương trình đào tạo và phát triển
- 12 complimentary rooms at Hyatt properties around the world/ được trải nghiệm 12 đêm phòng miễn phí tại các khách sạn của tập đoàn Hyatt trong và ngoài nước
Yêu cầu công việc
• 3+ years of experience as a Chef de Cuisine in a top-level Vietnamese, Asian, or Chinese restaurant; experience in an international 5-star hotel is a plus.
• Experience in fast-paced, reputable kitchens and a strong work ethic.
• Advanced wok experience and knife-handling skills (sauté, fry, steam, and soups); strong knowledge of Asian ingredients and sauces.
• Ability to understand both written and spoken English and Vietnamese. Knowledge of other Asian languages and cooking skills would be a plus.
• Knowledge of Chinese and Cantonese cuisine would be a plus.
Yêu cầu hồ sơ
Nộp hồ sơ ứng tuyển
Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô:
Hamlet 7, An Thới, Phú Quốc, Kiên Giang
Park Hyatt Phú Quốc
Thông tin liên hệ
-
Mrs Quỳnh Phương
-