Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
7738 1

Sous Chef (Western)

  • Hạn nộp: 31/10/2025
  • Mức lương: 20 - 30 triệu

Thông tin cơ bản

Mô tả công việc

1. Checking fruit and vegetables and there proper storage in fridges

2. Checking for egg and noodle station breakfast

3. Checking of fresh seafood for BBQ and Buffet

4. Checking of Pasta station for Dinner Buffet

5. Checking of garnishes for a la carte

6. Checking of fruits and vegetables for buffet

7. Checking of preparation of salads for buffet

8. Checking of salads and sandwiches for a la carte

9. Preparation of pasta dishes for a la carte

10. Preparation of all hot a la carte items

11. Collecting of store items

12. Checking and replenishing of hot and cold buffet items

13. Set up and presentation of seafood display

14. Grilling and presentation of seafood on guest request

15. Preparation and presentation of all cold and hot dishes for buffet

16. Preparation of sauces and soups for a la carte and buffet

17. Preparation of bar snacks

18. Preparation of daily kitchen transfers

19. Preparation of weekly staff duty roster

20. Ordering of store and market list items

21. Control of food spoilage and wastage

22. Performs related duties and special projects as assigned

23. Ensured Kitchen cleanliness, sanitation and hygiene and inspects physical aspects of all kitchen areas, cold rooms and equipment.

24. Ensured overall operational efficiency at assigned F&B Outlet’s

25. Established and maintained effective employee relations in the kitchen

26. Oversee the cooking, preparation and presentation in cooking

27. Well-groomed, neat and tidy at work

28. Strictly comply the Hotel regulation and Employee Handbook

29. Implement Department Head’s instruction and assignment.

30. Follow communication lines and report lines.

31. Maintain Hotel standards of service quality and performance standards

32. Believe in teamwork, cooperate with colleagues

33. Any additional tasks requested by his/ her HOD

Quyền lợi được hưởng

- Lương và phúc lợi; 
- Môi trường làm việc năng động, chuyên nghiệp;
- Hưởng các chế độ, quyền lợi theo luật Lao động quy định và theo Quy chế của công ty; có BHXH, BHYT, BHTN

Yêu cầu công việc

• Good physical and mental health

• Male or female

• Personal hygiene

• Understanding of food cost budget

• Overall food knowledge in Western Kitchen

Yêu cầu hồ sơ

Please send your CV or contact to phone no. 0981644247 Mr. Tal

Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Số 555B Đại Lộ Bình Dương, Phường Thủ Dầu Một, TP Hồ Chí Minh, Việt Nam
  • https://themirahotel.com.vn/vi/
  • The Mira là khách sạn 5 sao đầu tiên tại trung tâm thành phố Thủ Dầu Một, tỉnh Bình Dương. Sở hữu vị trí đắc địa, dễ dàng kết nối với các địa điểm trọng yếu, khách sạn The Mira là điểm dừng chân lí tưởng cho du khách trong những chuyến tham quan du lịch tại vùng Đông Nam bộ cũng như các doanh nhân, chuyên gia đến làm việc và công tác tại Bình Dương.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo