Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
39213 1

Private Dining Room Captain

  • Hạn nộp: 17/12/2025
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Ngành nghề
Ẩm thực
Vị trí
Trưởng ca
Cập nhật
30/11/2025 09:58

Mô tả công việc

  • Thoroughly understand VIP guest profiles (preferences, dietary restrictions) and event details (BEO). Direct staff in setting up dining rooms and tables according to Fine Dining standards and specific personalized requests.
  • Personally greet and serve the event Host. Act as the sole point of contact between the guests and the Kitchen/Bar teams to ensure smooth and well-coordinated meal pacing.
  • Execute complex service techniques (e.g., professional wine consultation and service, tableside carving/portioning, flambé). Handle arising situations with skill and utmost discretion.
  • Supervise and guide subordinate staff (waiter/waitress/casual) within the PDR area, ensuring professional service attitudes, adherence to standard procedures (SOPs), and absolute respect for guest privacy.
  • Process accurate and secure payments. Supervise room clearing, cleaning, and re-setting for the next service. Submit post-event reports to management.

Quyền lợi được hưởng

  • Attractive base salary + high monthly Service Charge.
  • Work in a luxurious, upscale setting, interacting with high-profile guests.
  • In-depth training provided on advanced culinary knowledge, wine & beverage service (sommelier skills), and leadership capabilities.
  • Clear path to promotions for Restaurant Manager or senior F&B management roles.
  • Full social, medical, and unemployment insurance according to Labor Law. Premium private health insurance package (based on company policy).
  • Duty meals provided per shift. Uniforms provided and laundered by the company.

Yêu cầu công việc

  • College/University Degree in Hospitality Management or a related professional certificate.
  • Minimum of 2-3 years of experience in the F&B industry.
  • At least 1 year of experience in a Supervisory/Captain role within Fine Dining restaurants, or specific experience in VIP/PDR areas of 4-5 star hotels.

Yêu cầu hồ sơ

Please send your CV in English
Chia sẻ:

Nộp hồ sơ ứng tuyển

Lưu ý: Bạn nên Tạo hồ sơ trực tuyến để Nhà tuyển dụng chủ động liên hệ tới bạn

Tải lên từ máy tính

Hồ sơ mẫu Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 3MB

Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • 9 Ngõ 431 Đường Âu Cơ, Nhật Tân, quận Tây Hồ, thành phố Hà Nội, Vietnam
  • The first Dusit-branded property in Hanoi, this exciting new hotel comprises over 200 well-appointed guest rooms in a prime location on Au Co Street, next to the famous West Lake in Tay Ho District. Designed to meet the culturally curious explorers who look out for original experiences, it offers a place to escape from the bustle of the capital yet be immersed in vibrant atmospheres where social interaction is encouraged and good vibes flow freely. Its wide range of facilities includes a stylish lobby, a West Lake-view swimming pool, a fully equipped fitness center, four food and beverage outlets, and three modulable meeting rooms equipped with the latest audiovisual equipment. This will be a place where the beauty of Vietnamese heritage and the vibrancy of the modern world intersect.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo