Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
5715 1

F&B Manager

  • Hạn nộp: 29/02/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Đà Nẵng
Giờ làm việc
Giờ hành chính
Ngành nghề
Ẩm thực
Cập nhật
17/02/2020 11:03

Mô tả công việc

Mô Tả Công Việc: Job Description - Supervises the functioning of all Food and Beverage employees, facilities, sales and costs, to ensure maximum departmental profit is achieved - Controls and analyses, on an on-going basis, in order to optimize the following: - Quality levels of product and service - Guest satisfaction - Merchandising and marketing - Operating costs - Sanitation and cleanliness (hygiene) - Coordinates and supervises the preparation, presentation and service of food products to ensure the highest quality at all times - Establishes and maintains effective employee relations - Supervises an coordinates pricing and preparation of menus, beverage and wine lists by taking into consideration such factors as: - Local requirements - Market needs - Competition - Trends - Recipes - Potential costs - Availability of Food and Beverage products - Merchandising and promotions. - Coordinates with the Finance Controller to determine the minimum and maximum Food and Beverage par stocks. Approves all wine purchases and other Food and Beverage items in accordance with the Hotel quality and quantity standards - Conducts weekly Food and Beverage meetings relating to, but not limited to, the following: - Overall Food and Beverage financial results and profitability - Projected business - Operations results and problems - Changes in procedures - New management policies - Quality improvement - Sales improvement - Productivity improvement - Attends all other meetings as required by the administrative calendar - Keeps and up-to-date standard recipe file for all Food and Beverage items to include: - Sales history - Sales mix - Actual costs - Potential costs - Par stock - Production time - Implements a daily, weekly and monthly checklist for all Food and Beverage departments. Ensures proper follow-up to attain maximum quality and efficiency - Keeps aware of trends, systems, practices and equipment in Food and Beverage preparation and service in the hotel and restaurant field through trade literature and actual visits - Interacts with individuals outside the hotel including, but not limited to, clients, suppliers, government officials, competitors and other members of the local community - Works with Human Resources on manpower planning and management needs - Works with Finance Controller in the preparation and management of the Department’s budget - Perform any other duties which may be assigned by the management from time to time. Yêu Cầu Công Việc: Job Requirement Required Skills – - Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company. - Alcohol awareness certification and/or food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency. - Problem solving, reasoning, motivating, organizational and training abilities. - Good writing skills - Leadership Skills Qualifications – - Bachelor’s Degree or Diploma in Hotel Management, Food & Beverage, or related field. Experience – - 4 years related experience, including supervisory experience, or an equivalent combination of education and experience

Quyền lợi được hưởng

- Các chế độ theo Luật lao động

 - Mức lương cạnh tranh

- Các chế độ khác theo quy định, chính sách của khách sạn

Yêu cầu công việc

-       Chi tiết công việc sẽ được trao đổi cụ thể trong buổi phỏng vấn

Yêu cầu hồ sơ

Ảnh hồ sơ Chứng minh nhân dân Sơ yếu lý lịch Giấy khám sức khỏe

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • 162 Bạch Đằng, Hải Châu I, Hải Châu, Đà Nẵng, Vietnam
  • https://www.brillianthotel.vn
  • Với vị trí nằm ngay trung tâm thành phố, trên con đường ven sông Hàn thơ mộng đẹp nhất Đà Nẵng, khách sạn Brilliant thực sự là một điểm nghỉ ngơi mà bạn nên dừng chân khi đến với miền Trung Việt Nam. Tiêu chí hoạt động của chúng tôi là luôn hướng tới sự tiếp cận dịch vụ chăm sóc khách hàng cao nhất- pha trộn văn hóa thế giới vào sự tráng lệ của cuộc sống hiện đại. Sự thiết kế của khách sạn tận dụng mọi lợi thế của vị trí xây dựng để bạn vừa có thể ngắm nhìn dòng sông Hàn thanh bình vừa trải tầm mắt ngắm đường chân trời trên biển từ ngay chính ô cửa phòng. Khách sạn cung cấp dịch vụ chăm sóc mọi khách hàng từ những chi tiết nhỏ nhất để bạn có thể cảm nhận được sự chuyên nghiệp trong dịch vụ của chúng tôi. Chúng tôi tự tin bạn sẽ thực sự ngạc nhiên với phong cách dịch vụ gần gũi, thân thiện của đội ngũ nhân viên được đào tạo chuyên nghiệp của khách sạn.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu