Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
8004 1

Chef De Partie (Pastry)

  • Hạn nộp: 22/11/2019
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Huyện Phú Quốc - Kiên Giang
Giờ làm việc
Làm theo ca
Loại hình
Resort/ Khu Du lịch
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
25/10/2019 11:03

Mô tả công việc

- Liaise with all kitchen production areas for their daily food orders and submit to Pastry Chef purchaser to prepare Market List in a timely manner. - Ensure that proper par stocks of all food items are maintained. - Maintain hygiene standards within guidelines that all food items are properly covered at all items. - Ensure that all coolers and freezers are organized & maintained as per standards. - Ensure proper stock rotation in all areas of the pastry kitchen and minimize wastage. - Do month end inventory of all items in the pastry kitchen. - Execute all buffet production in a timely manner to ensure guest satisfaction. - Ensure that all kitchen equipment is cleaned and sanitized after every use. - Continue on an ongoing basis to acquire IT skills. - Along with the Pastry Chef is responsible for all new menu presentations. - Responsible for reporting all malfunctioning kitchen equipment and report the same to the Pastry Chef. - Ensure that all inter kitchen transfers are done in a timely manner and brought to the Pastry Chef for authorization - Execute all pastry prep & production as per business requirements & for all outlets in a timely manner. - Be aware of daily revenue reports & assist the pastry chef in maintaining labor & food cost within budgetary guidelines. - Be actively involved in developing new desert items for all outlets. - Take over the duties of the Pastry Chef in their absence. - Responsible for recording all food spoilage on the proper form and submit to the Pastry Chef. - Ensure that all cook and hold temperatures are maintained as per company guidelines. - Along with the Pastry Chef must receive all goods and break them down for storage on a FIFO basis. - Responsible for plate presentation and that it meets the standards that have been set. - Any other duties as assigned by the Pastry Chef.  

Quyền lợi được hưởng

Based on Labour law & Company's policy.

Yêu cầu công việc

Exprience: 1-2 year in 5* environment

Yêu cầu hồ sơ

Cv via email

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Cửa Lấp - Suối Mây, Suối Mây, Dương Tơ, Phú Quốc, Kiên Giang, Việt Nam
  • https://www.salindaresort.com
  • Salinda Resort Phú Quốc là khu nghỉ dưỡng đạt tiêu chuẩn 5 sao đầu tiên tại đảo ngọc Phú Quốc. Nằm ẩn mình bên bờ biển đẹp và thanh bình thuộc thị trấn Dương Đông, Salinda Resort Phú Quốc là một khu nghỉ dưỡng cao cấp được kiến tạo trên ý tưởng giao thoa giữa văn hóa bản địa và kiến trúc đương đại.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu