Demi Chef (Asian - Western)
- Hạn nộp: 29/12/2018
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
3
Thành Phố Rạch Giá - Kiên Giang
Làm theo ca
Resort/ Khu Du lịch
Bếp
Trưởng ca/ Giám sát
17/11/2018 08:17
Mô tả công việc
1. Check all parts of the kitchen, including pot and dishwash areas for cleanliness, order and correct storage.
2. Control adequate mise en place preparation for next day, sauce, stock, fish etc.
3. Ensure timely service to guests. Assist in making food requisitions.
4. Be multi skilled with thorough knowledge of all hotel food outlets, ingredients, concepts and menus.
5. Taste and examine food prepared and make necessary adjustments and replenish food when necessary.
6. Be responsible for minimising food wastage.
7. Serve all food to defined standards in a friendly, helpful and professional manner.
Quyền lợi được hưởng
Base on Labor Law & Company policy
Yêu cầu công việc
- Previous experience, 2-3 years in each job.
- Good physical and mental health
- Understand stock control, cost control & safe food handling
- Specific technical skills, menu, food production experienceYêu cầu hồ sơ
CV via email
Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
- Quy mô:
- Cửa Lấp - Suối Mây, Suối Mây, Dương Tơ, Phú Quốc, Kiên Giang, Việt Nam
- https://www.salindaresort.com
Salinda Resort Phú Quốc là khu nghỉ dưỡng đạt tiêu chuẩn 5 sao đầu tiên tại đảo ngọc Phú Quốc. Nằm ẩn mình bên bờ biển đẹp và thanh bình thuộc thị trấn Dương Đông, Salinda Resort Phú Quốc là một khu nghỉ dưỡng cao cấp được kiến tạo trên ý tưởng giao thoa giữa văn hóa bản địa và kiến trúc đương đại.
Thông tin liên hệ
- Mr. Phan Quốc Sơn - Human Relations Manager