executive-chef

Executive Chef

Apricot Hotel

Quy mô :

Theo dõi Nhà tuyển dụng này

Mô tả công việc

Job description Directs and oversees the operations of the kitchen(s), including menu development, inventory and purchasing of supplies, and cost control. Creates and updates menus to maximize profits and minimize loss. Tests and develops recipes. Monitors customer satisfaction.

Quyền lợi được hưởng

Will be discussed during interview

Yêu cầu công việc

Job requirements Expatriate candidate with at least 5-7 year working exprience in similar position in 4-5 star international hotel Requires an understanding of Vietnamese food sanitation regulations. Good at cooking Asian Cuisine (Thai, Myammar, Malaysia, Indonesia, Laos, Cambodia..) and pastries. Requires a bachelor's degree in area of specialty or in a related area. 
 Familiar with a variety of the field's concepts, practices, and procedures. Relies on extensive experience and judgment to plan and accomplish goals. Performs a variety of tasks. Leads and direct the work of others. A wide degree of creativity and latitude is expected. Typically reports to top management

Yêu cầu hồ sơ

CV+2 photos

Chức danh Địa điểm Ngày kết thúc Mức lương
Security Guard 30/04/2019 Thỏa thuận
Duty Manager 30/04/2019 Thỏa thuận
(TUYỂN GẤP) Bartender 30/04/2019 Thỏa thuận
Fitness Attendant ( female) 30/04/2019 Thỏa thuận
M&E Technician (Nhân viên kỹ thuật cơ điện) 30/04/2019 Thỏa thuận
Sales Executive 31/03/2019 Thỏa thuận
Senior Sales Manager or Sales Manager in charge of Leisure Market 31/03/2019 Thỏa thuận
Receptinonist (Male) 31/03/2019 Thỏa thuận
Chief Concierge 31/03/2019 5 - 8 triệu

Đánh giá nhà tuyển dụng

Thống kê kết quả liên hệ của nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Không chuyên nghiệp 0 Chưa có

ĐÁNH GIÁ