Tuyển 1 cook
- Hạn nộp: 01/11/2015
- Mức lương: Thỏa thuận
Thông tin cơ bản
1
Phú Yên
Làm theo ca
Resort/ Khu Du lịch
Bếp
Trưởng ca/ Giám sát
30/10/2015 09:45
Mô tả công việc
Nấu các món Âu, Á phục vụ khách ăn tại nhà hàng hàng ngày. Làm menu, thay đổi menu theo yêu cầu. Đào tạo đầu bếp dưới quyền. Quản lý hoạt động hàng ngày, chi phí, thực phẩm thu mua vào. Sắp xếp ca làm việc của nhân viên.
Quyền lợi được hưởng
Thưởng tháng , lương tháng 13 và các chế độ theo quy định
Yêu cầu công việc
Biết nấu các món ăn Âu, Việt , set up buffet. Quản lý giám sát hoạt động bếp (quy mô nhỏ), thay đổi menu, kiểm soát chi phí và các công việc khác.

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB
Quy mô: 25 - 99
Thôn Hòa Thạnh, xã Xuân Cảnh, Thị xã Sông Cầu, Tỉnh Phú Yên
-
-
https://www.baitramestate.com
Vietnam is fast becoming one of the world's premier destinations, not only for its diverse and beautiful topography, and genuine hospitality, but also for its renowned cuisine, which rivals the dishes of neighbouring countries. And as visitor arrivals increase, Phu Yen province remains one of the last bastions of the real Vietnam, where welcome comes from the heart and guests are honoured. At the centre of this region, is Bai Tram Hideaway, located on an east coast bay, and described by those in the know as the Riviera of Vietnam because of its soft, sandy beaches and clear turquoise waters. The exclusive Bai Tram Hideaway covers a footprint of 93 hectares with 900 metres of palm-fringed golden beachfront with its own secluded private white sand beach. With just seven luxurious pool villas, the splendid isolation of the resort is a dream comes true for travellers seeking the ultimate escape. The resort's isolated bay is flanked by dramatic rock formations, with a backdrop of gently rolling hills. Adding to the authenticity of the experience, the resort's architecture is traditional Vietnamese style, with thatched roofs, bamboo details, creating a natural extension of the tropical surroundings and constructed with environmental friendliness. Freshly caught lobster is a highlight of the beach-front restaurant, together with rice grown in Bai Tram Hideaway's own fields. With a distinct Vietnamese focus, the cuisine is based on locally produced organic ingredients. Intimate dining options also include private dining in the rice fields, on the beach, in-villa and amongst the hillside coconut palms at sunset. Heavenly spa treatments add to the blissful experience, and wellness activities such as yoga, Pilates, and Tai Chi classes are on offer. A range of other activities utilise the pristine location and crystal clear waters of Bai Tram Hideaway.
Thông tin liên hệ
-
Ho Thien Thi
-