Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

1140 400
10840 1

Sous Chef

  • Hạn nộp: 30/03/2020
  • Mức lương: Thỏa thuận

Thông tin cơ bản

Số lượng
1
Nơi làm việc
Huyện Hoà Vang - Đà Nẵng
Giờ làm việc
Làm theo ca
Ngành nghề
Bếp
Cập nhật
05/12/2020 09:56

Mô tả công việc

Key Responsibility - Supervise the preparation and to prepare their designated ingredients and/or menu items. - Prepare and present menu items to the standard expected. - Develop and frequently review the menu concepts and individual dishes for each outlet. - Properly cost each portion for each dish on the menu ensuring all dishes will provide the target gross profit margin. - Coordinate the preparation of dishes ordered by guests in the clubhouse in a timely manner. - Monitor the inventory levels of ingredients, kitchen consumables and equipment informing the Executive Chef when reordering is required. - Ensure the work roster provides sufficient kitchen staff on duty to cope with the expected business levels. - Implement and monitor operating policies and procedures for the kitchen operations aimed at delivering the standard of service and operations expected. - Assist the Executive Chef in the recruitment, training and development of kitchen personnel. - Develop effective training strategies and session plans to ensure all kitchen personnel are capable of preparing all dishes on the menu to the standard expected. - Consolidate detailed consumption data on a monthly and annual basis submitting reports to the Executive Chef as required. - Support the Chef and Executive Chef in effectively managing the kitchen in their absence. - Represent the club at food and beverage events, exhibitions and meetings as required. - Ensure all food hygiene and health and safety policies and procedures are implemented and followed. - Ensure the all work areas remain clean and tidy throughout the day.

Quyền lợi được hưởng

- Mức lương cạnh tranh - Được cung cấp bữa ăn theo ca - Tham gia đầy đủ chế độ BHXH - Hỗ trợ xe đưa đón - Được đào tạo tiếng Anh

Yêu cầu công việc

Requirements: - Possess a Culinary Studies Degree or similar from a recognised culinary institute. - Minimum of 3 years kitchen experience with a similar position - Equivalent training and experience will be considered.

Yêu cầu hồ sơ

- Ứng viên quan tâm vui lòng gửi CV qua email: Tin đã hết hạn 

- Hoặc liên hệ: 0236 3924 888 (Phòng HCNS) - Ms. Vi: 0935 198887

Chia sẻ:
Tải lên từ máy tính

Chấp nhận tập tin doc, docx, xls, xlsx, pdf, gif, jpg, png dung lượng không quá 10MB

ĐÁNH GIÁ

5.0

TỐT

5 ĐÁNH GIÁ

Chính sách nhận xét

Môi trường làm việc5/10
Chế độ đãi ngộ5/10
Địa điểm làm việc5/10
Thêm ảnh
Môi trường làm việc
Chế độ đãi ngộ
Địa điểm làm việc

BẠN ĐÃ ĐÁNH GIÁ CHO NTD NÀY

5 THÀNH VIÊN ĐÃ ĐÁNH GIÁ

Sắp xếp đánh giá:

  • Quy mô:
  • Thôn An Sơn, xã Hòa Ninh, huyện Hòa Vang, TP. Đà Nẵng
  • https://www.banahillsgolf.com
  • Từ Sân Bay Quốc Tế Đà Nẵng, du khách chỉ mất 45 phút để đến Bana Hills Golf Club- là sân Golf 18 hố được xếp loại là sân golf tốt nhất Việt Nam với phong cảnh thiên nhiên tuyệt vời, nằm trên các ngọn đồi tuyệt đẹp của Bà Nà, thuộc thành phố Đà Nẵng, Việt Nam. Dưới sự quản lý của tập đoàn nổi tiếng thế giới IMG chuyên về lĩnh vực thể thao với mục đích phát triển Bana Hills Golf Club trở thành sân golf hàng đầu Việt Nam. Hiện nay, Bana Hills Golf Club đang cần tuyển các ứng viên có năng lực cũng như kinh nghiệm để cùng đóng góp vào sự phát triển lâu dài và bền vững của Ba Na Hills Golf Club.

Thông tin liên hệ

Mã QR giới thiệu