Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Nhân viên
Tiếng Anh (Trung bình)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
HUONG NGHIEP A AU
Executive Pastry Chef - Khác
2016 → 2016
Kĩ năng
Cán bột | |
Làm bánh tốt | |
Kỹ năng làm bánh Âu, bánh kem |
Kinh nghiệm làm việc
Demi pastry chef tại PULCHRA RESORT DA NANG
7/2017 → 2/2019 (1 năm 7 tháng)
Đà Nẵng, Việt Nam
Coordinate with chefs to make a menu of desserts to meet the demand of customers. -Plan to change the new cakes in the buffet menu. -Create new cakes, put them into the menu to attract customers. -Guaranteed profit and food cost -Check and preserved foods. -Clean the working area. -Check daily order goods.
Demi pastry chef tại SUN WORLD BANA HILL
3/2019 → 10/2019 (7 tháng)
Đà Nẵng, Việt Nam
-Plan to change the new cakes in the buffet menu. -Create new cakes, put them into the menu to attract customers. -Make the decoration bread and another kind of pastry. -Check the quality of pastry directly before serve for guest, and preserved foods. -Support head chef in supervising and coordinating work. -Training interns to make pastry. -Clean the working area. -Check daily order goods.