Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/1015014-bui-thanh-phong 1015014-bui-thanh-phong.pdf
Bùi Thanh Phong

Bùi Thanh Phong

Hồ sơ 5 sao bạc 790 Lượt xem hồ sơ

Nam, 26/01/1999, 26 tuổi

133/17 Xô Viết Nghệ Tĩnh, Phường 17, Quận Bình Thạnh.

Cập nhật: 26/03/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực
Lĩnh vực
Nhà hàng/ Bar/ Pub

Giới thiệu bản thân

My name is Bui Thanh Phong. I’m 23 years old and I’m single. I just ready to graduated from Singapore Management University in August for this year with the major in hospitality. I like reading books and cooking. I’m a careful and hard-working person. I’m eager to learn new things and willing to work in team. I easily adapt to with new working environment and take initiative in work.

Trình độ học vấn chuyên môn

Singapore Management University

Hospitality Management - Đại học

2018 → 2020

Nothing Special

Kĩ năng

Team leader

Kinh nghiệm làm việc

Captain Restaurant tại Mia Saigon Hotel Boutique

1/2020 → / (5 năm 8 tháng)

Số 2 - 4 đường số 10, Phường An Phú, Quận 2, TP.HCM.

Hard-working, Well-educated 1. Prepare work before shift Assign subordinate staff to prepare tools, supplies, equipment, set up tables and display, clean in charge area Coordinate with other staff to carry out the preparation work Check the preparation work before serving time, welcome guests Support other departments when required 2. Manage the staff in the area in charge of Management , supervise, guide and direct junior staff to fully and accurately perform the work in the area in charge of assignment, arrange service staff to perform the work according to regulations. Support other areas and departments when required 3. Manage the restaurant's assets Check the machines, equipment and items in the area in charge before entering the shift Monitor and check the use tools in the working shift Report to superiors the cases of damage, malfunction, shortage and transfer to the maintenance department. approve and receive goods at the warehouse 4. Directly perform service work if necessary Perform service work when required, when the work intensity is high, when there is a shortage of staff, etc. 5. Carry out the work End of shift and report Assign employees to perform end-of-shift tasks: clean up, clean, etc. Report daily work to superiors at the end of each shift (incidents occur, individual working individuals). good, other ad-hoc tasks,…) Checking all end-shift work in the area in charge of Ending shift, assigning shift to next shift.

Waiter tại Khách sạn Sofitel Plaza Saigon

8/2019 → / (6 năm 1 tháng)

17 Lê Duẩn, Quận 1, TPHCM

Set-up the table according to hotel and brand standard. - Provide menu and introduce about promotion or special dish. - Take order food and beverage from guests - Serve food and beverage - Clean table when guests leave - Keep restaurant always clean and clear - Other tasks as assigned by supervisor or manager.

Mong muốn về công việc

Ổn định, không bị gò bó

Giải thưởng

Best performance

12/2018

Best performance

Thông tin tham khảo

Bùi Thanh Phong - Captain

Sofitel Saigon Plaza

buithanhphong000126@gmail.com - 0393307169

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo