Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Chef Thạch

Chef Thạch

Hồ sơ 5 sao 220 Lượt xem hồ sơ

Nam, 20/12/1980, 44 tuổi

Hoa Xuan, Cam Le, Da Nang

Cập nhật: 26/03/2025

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Trên 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Đà Nẵng, Quảng Nam
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực, Bếp

Giới thiệu bản thân

I have been working in the culinary industry for 22 years at many luxury hotels and resorts in Ho Chi Minh City, Da Nang and Hoi An. I have well experiences in preparing ethnic cuisine (Western, Asian and Japanese) and strong knowledge of HACCP manual. As indicated in the enclosed resume, I am highly skilled in inspecting food items, planning and developing menus, handling food purchase specifications, recipes, presentation standards and pricing for all menu items and specials. Moreover, I efficiently develops techniques for food preparation and presentation and effectively establishes menu prices. In addition, I have a demonstrated ability to train line cooks on cooking techniques and utilization of products and able to ensure that inventory is stocked with fresh ingredients, Besides that, I have good pre-opening experience also, as make a plan for recruitment, kitchen manning, kitchen SOP, planning for OS&E and FF&E list etc. As a passionate and driven chef, I am excited about putting my skills to contribute to your hotel.

Trình độ học vấn chuyên môn

Vietnamese Australian Vocational College

Cooking art - Cao đẳng

2014 → 2017

Kĩ năng

sử dụng dao cắt thái cơ bản
cầm chảo ra món giơn giản
Profiency in MS offices

Kinh nghiệm làm việc

Executive Chef tại Danang Mikazuki Japanese Resort and Spa

5/2022 → Hiện tại

Đà Nẵng, Việt Nam

Pre-opening the resort with 294 rooms and 48 Villas with 4 main restaurants, The Crescent bar - Rooftop kitchen, The Nami Beach club and Water Park Food Court In charge all of culinary service in the resort, report directly to GM Lead a team of 105 staffs to run well the operation with high volume as event up to 1500pax, and breakfast up to 1200pax

Executive Chef tại Sunrise Premium Resort & Spa Hội An

5/2019 → 10/2019 (5 tháng)

Hoi An, Quảng Nam, Việt Nam

Be in charge of the kitchen’s operation and lead a team of 59 staffs with 6 outlets. With 3 restaurants: Western, Vietnamese and Seafood (Pool House) SOP, Revised and additional Kitchen S.O.P Planning CAPEX / OPEX Make menu engineering, and Banquet menu Train and supervise kitchen and steward staffs Controlling food cost, ordering Making kitchen P&L for Function, breakfast To lead kitchen staff follow HACCP standards Coordinating with sale and F&B Dept. for event

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo