Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Lưu Hoàng Trung

Lưu Hoàng Trung

Hồ sơ 5 sao bạc 139 Lượt xem hồ sơ

Nam, 10/08/1984, 40 tuổi

Gia viễn/Ninh bình

Cập nhật: 19/08/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Trung bình)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

TRƯỜNG CAO ĐẲNG KINH TẾ DU LỊCH HOA SỮA

QUẢN TRỊ KINH DOANH, NẤU ĂN ÂU - Á - Cao đẳng

2015 → 2018

Kĩ năng

Kỹ năng nấu nướng
Quản lý
sử dụng dao cắt thái cơ bản
cầm chảo ra món giơn giản
Profiency in MS offices
Cán bột
Training and Development
Quản lí thời gian

Kinh nghiệm làm việc

Head chef – cum Executive Sous chef tại FLC Luxury Resort Vinh Phuc

11/2015 → 6/2018 (2 năm 7 tháng)

Vĩnh Phúc, Việt Nam

- Responsible for planning and directing food preparation . - Observing the staff and giving instructions to BAKERY . - Cooking asian food , Cooking western food, make the bakery and pastry French . - Responsible for planning, guiding, inspecting and participating in the activities of all personnel involved in preparing food, for the kitchen, to ensure the supply Feed the food efficiently - Take charge of and contact the F & B Manager for the preparation and cooking of food. - Organize kitchen- Be responsible for the daily operation of the kitchen. - Follow the menu, suggest new dishes - Set requirements for daily food supply - Monitor the kitchen during service. - Monitor personal hygiene, clean and maintain a clean kitchen.Keep and maintain the cookware and ensure it is used appropriately. - Responsible for each store, as well as rooms and washer.- Check the food quality of each food item. - Supervise banquet function and food display set up. - Plan, schedule work.

Executive Chef tại X2 VIBE INTERNATIONAL HOTEL

7/2018 → 10/2019 (1 năm 3 tháng)

Phú Thọ, Việt Nam

- Responsible for planning and directing food preparation . - Observing the staff and giving instructions to BAKERY . - Cooking asian food , Cooking western food, make the bakery and pastry French . - Responsible for planning, guiding, inspecting and participating in the activities of all personnel involved in preparing food, for the kitchen, to ensure the supply Feed the food efficiently - Take charge of and contact the F & B Manager for the preparation and cooking of food. - Organize kitchen- Be responsible for the daily operation of the kitchen. - Follow the menu, suggest new dishes - Set requirements for daily food supply - Monitor the kitchen during service. - Monitor personal hygiene, clean and maintain a clean kitchen.Keep and maintain the cookware and ensure it is used appropriately. - Responsible for each store, as well as rooms and washer.- Check the food quality of each food item. - Supervise banquet function and food display set up. - Plan, schedule work.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo