Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Trợ lý, thư ký
12 - 20 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Nguyễn Trường Tộ College
Bartender - Cao đẳng
2018 → 2019
_ Bartender certificate _ Expanded knowledge about classic Cocktail and beverages as well and how to make a cocktail perfectly
Saigon tourism vacational college
Hospitality - Cao đẳng
2014 → 2017
Kĩ năng
Guest services | |
Teamwork | |
Communication | |
F&B Knowledges | |
Relationship |
Kinh nghiệm làm việc
Assistant Room Service and Pool Bar Manager tại Park Hyatt Saigon
7/2022 → / (2 năm 11 tháng)
2 Công trường Lam Sơn, quận 1, TP.HCM
_ A great opportunity to learn and develop myself at one of the iconic hotel in Saigon with 252 rooms - Strong and dynamic F&B team. _ Guest Experience Embassador. _ Fully responsible for daily operation of Room service and pool bar. _ Outlet pricing menu monthly / yearly. _ Mid and year end check-in conversation. _ Handling pre-orders for individual guest's request. _ Handling Outlet's Delivery - Grab / Baemin e.t.c. _ Outlet's P&L Explaination / P&L Strategy. _ Implement outlet's training schedule
Restaurant Supervisor tại Holiday Inn & Suites Saigon Airport, an IHG Hotel
12/2021 → 7/2022 (7 tháng)
18E CongHoa Street, Tan Binh District, HCMC
F&B Departmental trainer by IHG Contributing to the growth of Deli Cafe restaurant during Re-opening period. Infrasys champion - taking fully responsibility in POS system, create new items, adjust based on AFBM's required and ensure it follow the brand standards and hotel policies Taking in charge in outlet operation ( In room dining and Deli restaurant ) Completing the monthly review with all team members and give them advisor if they have to face with any challenges Uses all available on the job training tools for associates
Restaurant supervisor tại Ros Dining River Lounge
3/2021 → 12/2021 (9 tháng)
10b Tôn Đức Thắng , phường Bến Nghé , quận 1 , TP.Hcm
_Managing restaurant staff's work schedules. _Overseeing food preparation, presentation _Checking in on dining customers to enquire about food quality and service. _Reviewing customer surveys to develop and implement ways to improve customer services _Resolving customer complaints in a professional manner.
Team leader tại Latest Recipe at Le Meridien Saigon
12/2017 → 3/2021 (3 năm 2 tháng)
3C Ton Duc Thanh Street , District 1 , HCMC
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Asociates of the month ( April 2020 )
4/2020
This is awarded for my dedication , well taking care of guest to fullfill guest's satisfaction
Thông tin tham khảo
Phạm Tuấn Anh - Event service cum Room service and Pool bar manager
Park Hyatt Saigon
Tuananh.pham@hyatt.com - 0772056616