Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Ngô Quốc Anh

Ngô Quốc Anh

Hồ sơ 5 sao bạc 181 Lượt xem hồ sơ

Nam, 10/08/1979, 45 tuổi

57 Thạch Hãn. Thành Phố Huế

Cập nhật: 28/08/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
40 - 50 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc, HCMC, Huế
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

A Au Volcational Guidance Corporation

Chef de Cuisine - Khác

2013 → 2013

Kĩ năng

sử dụng dao cắt thái cơ bản
cầm chảo ra món giơn giản
Profiency in MS offices

Kinh nghiệm làm việc

Head Chef tại Romance Hue Four Star Hotel

4/2017 → 8/2017 (4 tháng)

Hue

• Manage all function of the food production and stewarding operations to achieve the optimum departmental profit, quality level of food production and sanitation. • Makes recipes and maintains up-date and accurate costing of all dishes prepared and sold in the Food and Beverage operation. • Maintains comprehensive product knowledge including ingredients, equipment, suppliers, markets and current trends and make appropriate adjustments to kitchen operations accordingly. • Develops with the Director of food and and Beverage accordance with Hotel guidelines. • Develops new dishes and products. • Develops training material in accordance and implements training plans for the Food Production employees and other food and Beverage employees. • Sets Food Production and Stewarding goals and develops strategies, procedures and policies. • Take steps to ensure that outstanding culinary technical skills are maintained. • Sets Standards of all food and equipment purchases in accordance. • Determines with the finance Director the minimum and maximum stocks of all food, material and equipment. • Controls and analyzes, on and on –going basic, the level sales, cost, quality and presentation of food products, equipment and guest satisfaction. • Adhere to local regulations concerning health. Safety or other compliance requirements, as well as Brand standards. • Daily check cleaning of kitchen equipment in work area. • Co-operation and team work at all times.

Western Chef tại Vinpearl Discovery 2

8/2017 → 3/2020 (2 năm 6 tháng)

Phu Quoc- Kien Giang

• Manage of 40 staffs Alacart , Banquet and Buffet • Trainer for staff and Meeting all Staff every day • Assure that all food prepared will be in accordance with standards and quality. • Help Manager Kitchen in co-ordinating and supervising all phase of cooking. • Controls and analyzes, on and on –going basic, the level sales, cost, quality and presentation of food products, equipment and guest satisfaction. • Perform any other duties as assigned by Manager Kitchen • To ensure the kitchens are clean and hygienic. Therefore to establish regular hygienic trainings and controlling measures together with the Chefs steward. • Prepare all food according to recipe cards and follow the standard by Vin Group Recipes and food cleanliness and safety. • Daily Check Buffet and Alacart now, cleaning of kitchen equipment in work area. • Co-operation and team work at all times.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo