Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/1224359-ngo-quynh-nhu 1224359-ngo-quynh-nhu.pdf
Ngô Quỳnh Như

Ngô Quỳnh Như

Hồ sơ 5 sao vàng 488 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 08/04/1995, 30 tuổi

Di An, Binh Duong

Cập nhật: 28/05/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 1 đến 3 năm
Vị trí
Nhân viên
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC, Bình Dương, Lâm Đồng
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
3 sao

Giới thiệu bản thân

My majors are Human Resource Management and Culinary Arts. Moreover, I graduated from Eastern International University in Vietnam and Business Hotel Management School in Switzerland. I have experience throughout some part-time jobs and internships such as kitchen trainee and Ambassador as well as English teaching. I can learn fast and cooperate with the team effectively. Additionally, I used to work under pressure and I know how to organize working flexibly. However, my limitation is the language because I am fluent in Vietnamese and English, basically German. I am going to plan to learn more languages and improve day by day.

Trình độ học vấn chuyên môn

Business Hotel Management School

Culinary Arts Management - Cao đẳng

2019 → 2020

I had a internship for a traditional restaurant in Switzerland. My working is controlling, cooking and organizing in the kitchen

Đại học Quốc Tế Miền Đông

Quản Trị Kinh Doanh - Đại học

2013 → 2019

I used to be an Ambassador and English teaching, as well as a supporter for some events and ceremony.

Kĩ năng

Tin học văn phòng
Time Management
Communication skill
Teamwork

Kinh nghiệm làm việc

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

HACPP (Hazard Analysis Critical Control Plan) from BHMS Switzerland

6/2019

The certificate presents control in the restaurant in all aspects. The purpose is to remain and ensure the operation working smoothly and effectively. Moreover, it will avoid the mistake when the restaurant runs

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo