Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Tuấn Dũng Nguyễn

Tuấn Dũng Nguyễn

Hồ sơ 5 sao vàng 208 Lượt xem hồ sơ

Nam, 15/12/1997, 27 tuổi

92 Phương Trạch, Vĩnh Ngọc, Đông Anh, Hanoi

Cập nhật: 24/08/2023

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Dưới 1 năm
Vị trí
Nhân viên học việc
Mức lương mong muốn
3 - 5 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Hà Nội
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
3 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

My name is Dũng. I am 23 years old. I studied Culinary in Saigon and have worked for 2 years now in Hanoi. My strengths: the ability to adapt to a new environment, fast learner, hard-working.

Trình độ học vấn chuyên môn

Saigon Tourist

Basic European Cuisine - Trung cấp

2017 → 2018

Knife skill; Confidence in the kitchen; Keep work station tidy and clean; Food safety and storage; Inventory management/costing; Food preparation; Old and New Cooking Methods; Fire Safety In The Kitchen; Types of kitchenware; Types of ingredients; Basic Pan Skills; Temperature control; Plating, decor, dish presentation; Time Management; Nutritional Science; Communication; Various Soft Skills; Creativity in the kitchen; Making stocks and sauces, cold foods, fish cookery, meat cookery, Basic European recipes.

Kĩ năng

Knife Skills
Pan Skills
Cold foods
Stocks
Sauces

Kinh nghiệm làm việc

Commis Chef tại Rising Dragon Villa Hotel

2/2020 → 9/2020 (7 tháng)

Hanoi, Vietnam

Mong muốn về công việc

I want to improve more and more each day as a cook to be able to get more experience in the field, learn more about various types of food across all regions, understand the flavors and uses of various ingredients as much as I can, as well as honing my skills to be a great chef in the future. My future plan is to open my own Japanese street food restaurant that would serve dishes such as Okonomiyaki, Takoyaki, Yakisoba, Tempura,...

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo