Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Le Kha Hung

Le Kha Hung

Hồ sơ 5 sao vàng 680 Lượt xem hồ sơ

Nam, 23/08/1999, 24 tuổi

Xuan Hong-Tho Xuan-Thanh Hoa

Cập nhật: 28/10/2021

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 1 đến 3 năm
Vị trí
Nhân viên
Mức lương mong muốn
5 - 8 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
N/A
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

Hi! My name is Le Kha Hung, a 22-year-old young chef full of passion and enthusiasm, always trying to make myself more and more professional and perfect at work. With the will to progress, eager to learn, always trying to develop into a good chef, a valuable employee who contributes a small part to the overall development of the company, I hope to have the opportunity to work. at your company. Thank you for taking a look at my cv, thank you very much.

Trình độ học vấn chuyên môn

Thanh Hoa High School of Commerce and Tourism

Cooking techniques - Trung cấp

2017 → 2018

Kĩ năng

Preliminary processing skills, proper preservation of ingredients to ensure
Skilled cutting board, cutting, slicing and plating proficiently
Basic frying pan skill with seasoning
Know how to use and preserve all utensils and tools in the kitchen
Understand the requirements and regulations on food hygiene and safety
Have a good teamwork spirit, always pay attention to listen and complete the assigned work
Always ensure cleanliness and neatness in the work area

Kinh nghiệm làm việc

Commis tại FLC Quy Nhơn Beach & Golf Resort

11/2020 → / (3 năm 5 tháng)

Ho Xuan Huong, Quang Cu, Sam Son, Thanh Hoa, Vietnam

-Responsible for the night shift at the hotel for room service - In charge of breakfast buffet serving guests breakfast at the hotel, processing dishes according to the menu that has been delivered, completed on time and fully set up on the assigned time, ensuring kitchen hygiene during his shift. , at the end of shift, fully hand over to the next shift.

Vice-cook tại Giang Sơn Hotel

4/2020 → 11/2020 (7 tháng)

Giang Son hotel, Nghi Son, Thanh Hoa

-Receive goods, prepare and preserve goods every day -Prepare all ingredients as assigned by the chef

Cook tại Saigon broken rice 1

1/2019 → 4/2020 (1 năm 3 tháng)

Lot mg1-08 vincom shophouse Thanh Hoa city

-Receiving, preliminarily processing, preserving, managing inventory reports and ordering imported goods daily -Prepare items for sale of the day, processed according to the restaurant's recipe

Mong muốn về công việc

Short term: desire to learn more about new skills and work processes, improve personal experience. Long-term: have the opportunity to develop higher positions, become a valuable employee contributing to the overall development of the company

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile