Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 1 đến 3 năm
Nhân viên
5 - 8 triệu
Toàn Quốc
N/A
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Thanh Hoa High School of Commerce and Tourism
Cooking techniques - Trung cấp
2017 → 2018
Kĩ năng
Preliminary processing skills, proper preservation of ingredients to ensure | |
Skilled cutting board, cutting, slicing and plating proficiently | |
Basic frying pan skill with seasoning | |
Know how to use and preserve all utensils and tools in the kitchen | |
Understand the requirements and regulations on food hygiene and safety | |
Have a good teamwork spirit, always pay attention to listen and complete the assigned work | |
Always ensure cleanliness and neatness in the work area |
Kinh nghiệm làm việc
Commis tại FLC Quy Nhơn Beach & Golf Resort
11/2020 → / (3 năm 5 tháng)
Ho Xuan Huong, Quang Cu, Sam Son, Thanh Hoa, Vietnam
-Responsible for the night shift at the hotel for room service - In charge of breakfast buffet serving guests breakfast at the hotel, processing dishes according to the menu that has been delivered, completed on time and fully set up on the assigned time, ensuring kitchen hygiene during his shift. , at the end of shift, fully hand over to the next shift.
Vice-cook tại Giang Sơn Hotel
4/2020 → 11/2020 (7 tháng)
Giang Son hotel, Nghi Son, Thanh Hoa
-Receive goods, prepare and preserve goods every day -Prepare all ingredients as assigned by the chef
Cook tại Saigon broken rice 1
1/2019 → 4/2020 (1 năm 3 tháng)
Lot mg1-08 vincom shophouse Thanh Hoa city
-Receiving, preliminarily processing, preserving, managing inventory reports and ordering imported goods daily -Prepare items for sale of the day, processed according to the restaurant's recipe