Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

TUONG NGUYEN

TUONG NGUYEN

Hồ sơ 5 sao vàng 173 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 25/04/1995, 29 tuổi

Bui Vien, Dist.1

Cập nhật: 08/01/2021

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trợ lý, thư ký
Mức lương mong muốn
12 - 20 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi), Tiếng Pháp (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
500 - 999
Công việc mong muốn
Quản lý, điều hành, Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

SAIGON TOURIST HOSPITALITY COLLEGE

RESTAURANT MANAGEMENT - Trung cấp

2017 → 2018

HO CHI MINH UNIVERSITY OF EDUCATION

TEACHING FRENCH - Đại học

2013 → 2018

Kĩ năng

Quản lý
Quản lí thời gian
Communication skill
Pha chế
Kỹ năng bán hàng, phục vụ khách hàng
Training and Development

Kinh nghiệm làm việc

CAPTAIN tại CAFE TERRACE BITEXCO - NISO GROUP

9/2016 → 2/2017 (5 tháng)

Ho Chi Minh City

- Trained to know all basic ingredients, recipes of all items on the menu. - Gained more knowledge about service in a casual dining restaurant. - Coordinating with bar staff for making and serving cocktails, wine for customers. - Manage all guests requests and complaints to satisfy customers.

SUPERVISOR tại FLY CUPCAKE GARDEN - NISO GROUP

4/2017 → 4/2018 (1 năm )

Ho Chi Minh City

- Assisted in pre-opening preparation. - Training staff about menu, regulations, serving process, quality & hygiene policy. - Concentrating on up-selling and presenting goods to customers to reduce wastage. - Supporting Store Manager in daily reports. - Supervising all activities, procedures, and maintaining hygiene during operation time. - Handling guest complaints and customer service.

ASSISTANT MANAGER tại LAMENDA CAFE & LOUNGE - A&EM HOTEL GROUP

5/2018 → 6/2019 (1 năm 1 tháng)

HO CHI MINH CITY

- Report directly to GM and Owner of A&EM Group. - Mainly responsible for restaurant operation. - Creating new operation procedures and organization training courses for staff. - Ensure employees follow SOP and policy. - Making a duty roster matches the operation time. - Coordinating with Marketing Dept making special projects, running promotions to increase sales. - Suggest to GM in planning and setting up events and promotions for special days. - Concentrating on customer service and problem-solving to satisfy customers.

DEPUTY RESTAURANT GENERAL MANAGER tại QSR VIET NAM - THE COFFEE CLUB VIETNAM

8/2019 → 12/2020 (1 năm 3 tháng)

Hồ Chí Minh

- Assisted in opening 3 stores in Viet Nam. - Well-trained in professional skills including kitchen, bar, and management based on THE COFFEE CLUB INTERNATIONAL standards. - Organization training and coaching new staff at 3 stores as a trainer to make sure the consistency of procedure and quality of products. - Assist the Senior Restaurant General Manager in setting daily's target, duty roster, analyze P&L statement template. - Tracking stock level and placing daily/weekly/monthly orders as needed. - Controlling COG through decrease wastage, upselling and COL by cross-training to maintain the budget. - Mainly responsible for inventory, paperwork and shop expenses. - Ensure the outlet achieves 90% of the Q.S.C Evaluation Form from Internal Audit. - Experienced in placing orders, reports on MC software, using POS, DRKeeper.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile