Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Outlet Manager
20 - 30 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Giỏi)
100 - 499
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
ĐẠI HỌC NGOẠI NGỮ - TIN HỌC THÀNH PHỐ HỒ CHÍ MINH
Quản trị Du Lịch Lữ Hành - Đại học
2015 → 2019
Kĩ năng
Teamwork | |
Giao tiếp |
Kinh nghiệm làm việc
Nhân viên phục vụ bán thời gian tại THE DINER V
8/2018 → 2/2019 (6 tháng)
HCMC
Restaurant Supervisor tại Quán Ụt Ụt
12/2021 → 8/2022 (8 tháng)
Hồ Chí Minh
Ensures all place, inventory, and stock level are prepared and at high quality at the beginning of each shift. -Ensures that all equipment in the restaurant is in safe working conditions, and the restaurant is clean, tidy and in peak condition. - Keep employees informed about restaurant policies and changes. -Manage consumable inventory. Order daily, weekly, monthly for specific item in restaurant. - Training new employees due to restaurant standard. -Ensures staff is following all proper hygiene practice trained from Quality Service Control (QSC) and management team. - Report daily sale to manager. - Report daily inventory to manager. - Report customer feedback to manager.