Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
20 - 30 triệu
Bình Thuận
Tiếng Anh (Khá)
1.000 - 4.999
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Netspace
Đầu Bếp - Khác
2013 → 2013
Kĩ năng
chế biến Món Việt Truyền thống và cách tân | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
sử dụng dao cắt thái cơ bản |
Kinh nghiệm làm việc
Sous chef tại Best western sonasea
4/2021 → Hiện tại
phú quốc
Commis tại Riveside Palace
10/2012 → 8/2015 (2 năm 10 tháng)
hồ chí minh
-Washes, chops, and cuts fruit, meat, and vegetable items -Assesses inventory and requests resupply when necessary -Disposes of spoiled items and adheres to sanitation policie
CDP tại Salinda Resort Phu Quoc Island
8/2015 → 10/2016 (1 năm 1 tháng)
kiên giang
-Preparing, cooking and presenting high quality dishes within the speciality section -Assisting Executive Chef in creating menu items, recipes and developing dishes. -Assisting with the management of health and safety -Assisting with the management of food hygiene practices -Managing and training any Commis Chefs
Bếp tại PHO
9/2016 → 10/2020 (4 năm )
Liên ban Nga
Main responsibilities: -Operate chain of 5 restaurant under the name "Pho "N" Roll" - Staff training and management. - Food management and monitoring. -Responsible for the menu. -Urge employees to fulfill set goals within a limited timeas well as long term. Recognition and Gains: - Top 10 Asian restaurant 2018 in Saint Peterburgs, Russia