Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Giám sát
8 - 12 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Trường trung cấp du lịch và khách sạn Saigontourist
Chế biến món ăn - Âu - Trung cấp
2017 → 2019
Kĩ năng
Profiency in MS offices | |
Able to multi- task efficiently Strong commutation skills Excellent organizational skills Knowledge of food safety standards and practices Abilities to use common kitchen equipment and appliances to safely Able to work in a fast- paced environment |
Kinh nghiệm làm việc
Demi chef tại Paragon Hotel Saigon
3/2023 → / (2 năm 3 tháng)
22-24 Thi Sách p. Bến Nghé Q.1 TpHCM
Worked in both themes of services, Ala carte and mostly buffet breakfast. Helping the sous chef and head chef to develop new dishes and menu. Checking plates for accuracy ensure and correct garnishes portion size, and serving dish. Ensuring that al areas within kitchen and control are clean, hygienic and tidy at all times. ***Achievement : CERTIVICATE in recognition of good performance in the 2nd quarter 2023
Cook - Demi chef tại Au lac do Brazil
3/2021 → 3/2023 (2 năm )
40 Phùng Khắc Khoan
Assists the head chef and fellow cooks with coordinates food preparation Assists the head chef in checking and ordering inventory Responsible for arranging shift fellow cooks Supporting and guiding trainees to complete tasks assigned by supervisors. Cleaning food from strays, work surfaces, the stove, oven and floors.
Commis tại Mường Thanh Luxury
2/2021 → 4/2021 (2 tháng)
261C Nguyễn Văn Trỗi
Preparing ingredients for the cook Storing ingredients and food items according to safety and standards Cleaning food from strays, work surfaces, the stove, oven and floors Performing all other duties as assigned by the head chef and management
Commis tại Khách sạn Majestic Sai Gon
5/2019 → 5/2020 (1 năm )
HCMC
Preparing ingredients for the cook, which the includes washing, peeling, cutting and slicing ingredients Prepare dishes according to customer requests Receiving and safe storage of food
Commis tại Spice temple
9/2017 → 5/2020 (2 năm 7 tháng)
HCMC
Processing and preparing raw materials Cleaning and sanitized work areas, equipment, utensils, dish, silverware