Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Dưới 1 năm
Nhân viên
5 - 8 triệu
Kiên Giang
Tiếng Anh (Trung bình)
4 sao
Ẩm thực
Resort/ Khu Du lịch
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
THE RECTOR OF KIEN GIANG VOCATIONAL COLLEGE, KIEN GIANG PROVINCE
Advanced Diploma of Hotel Management - Cao đẳng
2017 → 2019
Profession - housekeepping - Receptionist - waitress - Tour guide
Kĩ năng
commnicate | |
Working under high pressure | |
Teamwork | |
Computer skills: MS Office (Basic) | |
Language: English (Average) |
Kinh nghiệm làm việc
Trainee Fb and Room attendent tại SOL BEACH HOUSE
10/2018 → 12/2018 (2 tháng)
Dương tơ phú quốc
- Following the company procedures and policies - Providing excellent wait service to ensure guest satisfaction - Informing guests about the day’s specials - Setting up, clearing and cleaning tables - Deliver checks and collect bill payments - Clean hotel lobby and get room list - Prepare tools and fabrics - Clean the room and remove the dirty linen - sorting fabrics and washing clothes to arrange fabrics on shelves
Waitress part time tại ĐẠI CÁT RESTAURANT
5/2019 → 10/2019 (5 tháng)
Tôn đức thắng rạch giá kiên giang
- Preparing tables by setting up linens, silverware and glasses - Checking dishes and kitchenware for cleanliness - Serving food and drinks orders - Carrying dirty plates, glasses and silverware to kitchen for cleaning
Barista tại The Coffee House
9/2020 → 2/2021 (5 tháng)
Sun hòn thơm
- Allocate suitable positions in shift - Receiving goods and inventorying materials - Preparing products for customers - Support consulting customers on suitable products
Waitress tại PULLMAN PHU QUOC RESORT
11/2019 → 9/2020 (10 tháng)
Dương tơ phú quốc
- Following SOP’s - Report directly to F&B Captain or Assistant Outlet Manager - Being trained on food and beverage menu - Attending English class held by T&C department - Greeting, escorting and serving guests during the trial period - Being able to introduce to guests about the resort facilities - Take orders to kitchen staff and notify them of any special requests - Answering questions about menu items, ingredients, and pricing - Prepare dining tables by arranging condiments, kitchenware and decorations