Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 1 | 09:16 14/12/2021 |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Thỏa thuận
Tiếng Anh (Giỏi), Khác (nêu rõ tại giới thiệu bản thân) (Giỏi)
5 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Angkor Swiss International Center for Education
Tourism & Hotel Hospitality - Trung cấp
2000 → 2003
Participation in hospitality training which included front and back of the house, yield managment, administation, food and beverages, front deck concept, English language skill, finance control, store and cashiering, housekeeping, accounting, customer service relations and complains.
Kĩ năng
upselling | |
Pha chế | |
Tin học văn phòng | |
Sáng tạo | |
Thiết Kế - Mỹ Thuật | |
Pha chế rượu và cà phê ý | |
Adobe Illustrator | |
Adobe Photoshop | |
Food & Beverage Service Operations & Customer Relations | |
Sales & Marketing | |
Training & Develop people | |
Banqueting & Large events | |
Microsoft Word, Excel and other related software | |
POS/Fidelio/Micro/Outlook | |
Decoration & Property Refusbishment |
Kinh nghiệm làm việc
General Manager tại May Rut Trong Beach bar & Dugong Bay Glamping by John's Tours Phú Quốc
12/2024 → Hiện tại
Phú Quốc
Set up a new system and clean environment for this leading travel business property in Phú Quốc. Overseeing two islands out in the sea for Johns Tours company, taking full control of daily operations eithers hòn Mây rút truong beach bar or hòn xưởng glamping. Project included policy and regulations, customer service or guest relations, costing system, partnerships, staff motivations, budget and cost control, training, hygiene SOP and input, a great working environment for the company and clients and many more customer satisfaction tasks...etc.
Operation Manager tại Laylow Dining & Bar by BAYA HOSPITALITY, PHU QUOC
12/2023 → 10/2024 (10 tháng)
Phú Quốc
Pre-opening team and set up this new born iconic in Phú Quốc, it's considering a great stunning views above the sky, the beautiful Duong Dong town, mountains and the blue sea around this tropical island. Setup marketing strategy and promotion plans, recruitment, costing, vendors, customer service, good connection with expats and locals, training, service and kitchen concepts and work closely with the event and performance department creating great nightlife and perfect vibes for Phu Quoc's peoples and tourists.
General Manager tại RICE FIELD VIETNAMESE CUISINE(Setup new project Vietnamese Fusion & Wine Bar)
9/2023 → 10/2023 ()
Ho Chi Minh City
Setup a new concept and service system for a new fancy dining room down below the current Rice Field restaurant for short contrast agreement. Look for new suppliers and building up business products for the owner and the vendors including wine suppliers, chinaware, glassware, kitchen equipments, furniture, interior decorations and working directly with sales department for launching business dateline and lots more..etc
Manager tại LAANG SAIGON VIETNAMESE CONCEPT by QUAN BUI Group
6/2023 → 8/2023 (2 tháng)
Ho Chi Minh City
Assistant General Manager tại THE JETTY RIVERFRONT, by Chu Hospitality co.ltd
10/2022 → 5/2023 (7 tháng)
Ho Chi Minh City
Manager tại THE RACHA ROOM, by Tribe Hospitality JSC
1/2022 → 10/2022 (8 tháng)
Ho Chi Minh City
Operation Manager tại STEAKHOUSE & WINE, by Dinh Phong ITS Joint-Stock Company
4/2021 → 12/2021 (7 tháng)
Ho Chi Minh City
Sales Manager tại VIVE WINE DISTRIBUTION & FOOD GOURMENT
12/2020 → 4/2021 (4 tháng)
Ho Chi Minh City
Assistant Food and Beverage Manager tại SILKPATH GRAND SAPA RESORT & SPA LUXURY 5*
10/2021 → 11/2021 (1 tháng)
Lao Cai province
Food & Beverage Manager tại VICTORIA HOTEL RESORT & SPA BOUTIQUE 4*, by TMG group VIETNAM
11/2018 → 10/2020 (1 năm 10 tháng)
Lao Cai province
Deputy Manager tại MAY RESTAURANT & LOUGNE
5/2017 → 10/2018 (1 năm 5 tháng)
Ho Chi Minh City
Restaurant Manager tại SUSHI IKEIKEMARU, by Henry Bros Singapore -Japan company
3/2017 → 5/2017 (2 tháng)
Ho Chi Minh City
Deputy Manager tại THE SUSHI BAR, Leading Japanese chains restaruant in HCMC
11/2013 → 3/2017 (3 năm 3 tháng)
Ho Chi Minh City
Food & Beverage Manager tại ASIA BOUTIQUE HOTEL & CLUB 4* (Chains and Managed by Thailand)
6/2013 → 10/2013 (3 tháng)
Cambodia
Resident Manager/Ship Purser tại PANDAW RIVER CRUISES BOUTIQUE 5* (Myanmar/Cambodia/Vietnam)
11/2011 → 4/2013 (1 năm 5 tháng)
Cambodia/Vietnam
Supervisor (Chinese outlet/Banqueting/Events) tại SOFITEL PHNOM PENH PHOKEETHRA 5*
10/2010 → 11/2011 (1 năm 1 tháng)
Cambodia
Supervisor(French outlet/Banquet Catering/International restaurant) tại VICTORIA ANGKOR RESORT & SPA BOUTIQUE 5*, by EEM group in Madasgasca
10/2003 → 9/2010 (6 năm 11 tháng)
Cambodia
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Managment on board development course
11/2014
-Operaional training -HACCP -First Aid Safety & Fire training course -Leadership modul" Coaching & skills management" -Mission and Vision of the company
Tourism and Hospitality Certificate
10/2003
Majority: Front office, Food and Beverages, Housekeeping and Accounting
Thông tin tham khảo
Mr. Hanno Stamm - General Manager
Hotel Cambodiana, Sisowath Sq, Phnom Penh-Cambodia
gm@hotelcambodiana.com.kh - +855(0)78 335 335
Mr. Eric Simard - General Manager
SILA Uban Living, HCMC-Vietnam
ericsimard@silaliving.com - +84(0)918032259
Mr. Sakal Phoeung - Executive Chef
Le Corto & Pti Saigon Restaurant, by Anam group. The HCMC-Vietnam President of Escoffier Vietnam-Member of LCDF
sakalph@hotmail.com - +84(0)902597009
Mr. Guiliano Callegaro - General Manager
The Ritz-Carlton Residences, Hanoi-Vietnam
killo1967@aol.com - N/A