Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/1541410-ho-sy 1541410-ho-sy.pdf
Hồ Sỹ

Hồ Sỹ

Hồ sơ 5 sao 178 Lượt xem hồ sơ

Nam, 24/09/1968, 57 tuổi

18 đường 15 , p4 , q4 , TpHcm

Cập nhật: 18/01/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Trên 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
20 - 30 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
4 sao

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

Kĩ năng

cầm chảo ra món giơn giản
sử dụng dao cắt thái cơ bản
Quản lý
Giao tiếp
Training & Coaching

Kinh nghiệm làm việc

Executive Chef. tại May Hotel

9/2016 → 6/2018 (1 năm 9 tháng)

HCMC

 Manage all restaurant and hotel kitchens.  Responsible food plate Europe, Asia, South America, and international dishes for guests staying at hotels, entertain in the dance hall, bar.  Deploying cuisine (buffet, bread fast, lune, dine, alacarte, fast food bar, set menu, finger food. Party) Western, Asian, Mexican, Italian, American, Spanish food.  Quality controll and preserving the best goods.  Planned business development, responsible for the design daily specials menu, weekly, monthly, created in the future market trends through market research for each dish, each type of fever , to the new menu. Research all the creative decoration motifs regret the jam session Party. Caving station, cocktails, tea bread, finger food, party reception International cuisine .. Wedding.  Support accounting department calculate Costs for parties, and quantitative 1 pax., And the major parties Involved.  Responsible management of the kitchen, staff training for food production, closed chain crew. Responsible for determining technical expertise, skills, produce the product, especially food and perfect.  Daily check to ensure equipments in good preservation, food safety, cleaning the freezer, coolers, cold storage, ensuring labor safety.  Assign daily briefings, monthly for each department, hot kitchen, cold Kitchen, kitchen bakery, the shift leader. Manage staffs to ensure they work on time and labor safety before and after work.

Teacher tại Saigon tourist school

9/2018 → 7/2021 (2 năm 9 tháng)

HCMC

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo