Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 3 đến 5 năm
Giám sát
8 - 12 triệu
Toàn Quốc
Tiếng Anh (Trung bình)
5 sao
Bếp
Resort/ Khu Du lịch
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
NETSPACE TRADE SCHOOL
Course of Professional International Culinary Arts - Khác
2015 → 2016
Kĩ năng
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản |
Kinh nghiệm làm việc
Supervisor – Store tại Five Target Food Company Limited
12/2020 → 12/2021 (1 năm )
Đà Nẵng
Chef de Patie – Butchery tại Vinpearl Luxury Da Nang
12/2021 → 2/2022 (2 tháng)
Đà Nẵng
- Check the status of personnel, deploy work in the shift. - Check the quality of incoming food. - Directly prepare food according to the delivery order from the kitchen when necessary. - Check date, arrange goods according to FIFO standards. Check the checklists, forms. - Professional training for staff. - Update import, export and inventory quantities. - Check the cleaning staff in the work area. - Summarize and report shortage of goods during the day. - Check and plan orders. Allocate work schedules for employees. - Summary report of work shifts, arising requirements - Evaluate and assign work to employees.