Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/1559244-anton-gostev 1559244-anton-gostev.pdf
Anton Gostev

Anton Gostev

Hồ sơ 5 sao 64 Lượt xem hồ sơ

Nữ, 21/05/1987, 38 tuổi

6764 Lech am Arlberg, Austria

Cập nhật: 21/02/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 3 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
Thỏa thuận
Nơi mong muốn làm việc
Toàn Quốc, Đà Nẵng
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Giỏi), Tiếng Pháp (Khá), Khác (nêu rõ tại giới thiệu bản thân) (Giỏi)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
Trên 5.000
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

I'm a highly skilled and experienced western chef with French education, international work experience in countries like USA, France, Russia, Croatia, Austria and Vietnam, looking for new opportunities to improve my career and come back to Vietnam where I enjoyed working and living for 3 years. My professional skills include team management, strong cost control measures, hygiene, work safety, food quality, and of course high quality western cuisine, from simple to fine dining. I would describe my personality as a calm, patient and understanding person that is a perfect fit for work not only in international environment, but also with Vietnamese staff (which I had experience of already). I loved my work and life in Vietnam, and after having to leave because of COVID, I'd love to come back and continue my work path there.

Trình độ học vấn chuyên môn

Institut Paul Bocuse

Culinary arts & restaurant management - Đại học

2009 → 2012

Full-time education in one of the best culinary schools in France (probably in the world too) founded by the renown chef Paul Bocuse. Education included both kitchen practice and theoretical part that is required not only for cooking, but also for management in the business.

Kĩ năng

Western cuisine
Cost control
Team management
Workplace safety and hygiene

Kinh nghiệm làm việc

Mong muốn về công việc

I'd like to find a management level job that will allow me to implement my knowledge and skills to the business.

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo