Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 1 | 16:56 11/05/2022 |
Từ 1 đến 3 năm
Nhân viên
12 - 20 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
3 sao
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Industrial University of Ho Chi Minh City
Restaurant Managament and Gastronomy - Đại học
2017 → 2021
Kĩ năng
upselling | |
Tin học văn phòng | |
Sáng tạo | |
Giao tiếp | |
Pha chế |
Kinh nghiệm làm việc
Butler tại Caravelle Hotel
3/2023 → Hiện tại
Hồ Chí Minh
Meet guests when they arrive and get them settled in their rooms Anticipate guests’ needs by learning their preferences, allergies, dislikes, etc. Have a thorough understanding of all spirits and specialty foods in stock Remain well-groomed at all times Perform all duties with discretion, professionalism and a pleasant demenor
Customer service menber tại Nova FnB
4/2022 → 11/2022 (7 tháng)
Hồ Chí Minh
- Ensure all the guest have wonderful experience when they come to the restaurant - Solve the problem with the guest about food, service quality - Assist managers in the distribution of reports - Maintain a high level of professionalism
Service Staff tại Mixue Ice Cream and Milktea
12/2021 → 3/2022 (2 tháng)
Ho Chi Minh city
- Making drinks and ice cream for guest
Service Season Staff tại HOTPOT STORY LOTTE MART CONG HOA
1/2021 → 2/2021 (1 tháng)
Ho Chi Minh City
- Greet and escort customers to their tables - Prepare tables by setting up panchan, chopstick and spoon . - Delivering food from the kitchen to the guests - Deliver checks and collect bill payments - Carry dirty plates, glasses and silverware to kitchen for cleaning - Provide excellent customer service to guests during the meal. - Support kitchen team, washing team and the bar
Service Staff tại KING BBQ 16 QUANG TRUNG ( 12/2017 - 12/2020)
12/2017 → 12/2020 (3 năm )
Ho Chi Minh city
- Greet and escort customers to their tables - Prepare tables by setting up bowl, chopstick and spoon - Delivering food from the kitchen to the guests - Deliver checks and collect bill payments - Carry dirty plates, glasses and silverware to kitchen for cleaning - Provide excellent customer service to guests during the meal - Support kitchen team, washing team and the bar