Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 1 | 15:18 07/05/2022 |
Từ 1 đến 3 năm
Nhân viên
Thỏa thuận
HCMC
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
University of Finance and Marketing
Hospitality Management - Đại học
2020 → 2024
Kĩ năng
Bartender skill | |
Service skill | |
Consulting and serving wine |
Kinh nghiệm làm việc
Trainee tại Mad Cow SaiGon-Signature restaurant of Pull Man SaiGon Center
10/2023 → 1/2024 (3 tháng)
148 Tran Hung Dao street, Boulevard, Distreet 1, Ho Chi Minh
The twice time im work in Mad Cow, more position and more new knowledge i must to learn. At waitress position i can take order, advise and recomment for customers on food and wine, control the meal progress and use up selling skill when i take order. At bartender position, i can make some classic cocktails, cocktail with recipes or cocktail by request of guest,mocktail and serve beverages. At cashier poóition, i can handle the order at POS system, close bill and payment for guest.
Trainee tại Pull Man Sai Gon Center
4/2023 → 7/2023 (2 tháng)
148 Tran Hung Dao, Boulevard, distreet 1, HCM city
Position: Food runner, Bartender, Waitress
Waitres, Barback tại Chanh Bistro Rooftop Sài Gòn
6/2022 → 12/2022 (5 tháng)
215 Lý Tự Trọng phường Bến Thành quận 1 thành phố HCM
The environment required multi-functional staff so I was trained to do all 3 positions: waitress, bartender, and cashier. I have more experience as a waitress and bartender. I work in a European restaurant, so I have a lot of contact with foreigners, which makes me more confident when communicating in English with them. I am trained to be able to adapt quickly and handle situations that occur at the restaurant well.
Server tại Vườn nướng Hàn Quốc
6/2020 → 12/2020 (5 tháng)
19/9 Đ. Song Hành, Tân Xuân, Hóc Môn, Thành phố Hồ Chí Minh
- Set up cutlery and frequently check, keep clen area. - Communicate additional meal requirements, allergies, dietary needs, and special requests to the kitchen. - Answer questions on menu selections, and check with kitchen staff whenever additional clarification is necessary. - Serve food and beverage for client. - Accurate check and process payment, adhering to all cash handling and credit policies/procedures including added and received gratuity.