Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Nguyễn Văn Tuế

Nguyễn Văn Tuế

Hồ sơ 5 sao bạc 272 Lượt xem hồ sơ

Nam, 20/06/1993, 32 tuổi

Cẩm Vũ Cẩm Giàng Hải Dương

Cập nhật: 11/08/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 5 đến 10 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Kiên Giang
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Trung bình)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp
Lĩnh vực
Resort/ Khu Du lịch

Giới thiệu bản thân

Working and learning in a full of opportunities and challenges position, in a dynamic and professional organisation. With accumulated experiences in the process of learning and work, along with communication skill and the passion, I commit to contribute my entire abilities to participate in success and development of Company/Organisation.

Trình độ học vấn chuyên môn

HAI DUONG COLLEGE OF COMMERCE AND TOURISM

Culinary Arts - Cao đẳng

2010 → 2013

Kĩ năng

sử dụng dao cắt thái cơ bản
cầm chảo ra món giơn giản
Cán bột
Hard working
Teamwork

Kinh nghiệm làm việc

Chef de Partie tại Stade De France Restaurant & Lounge in Bac Ninh

11/2021 → Hiện tại

Bac Ninh

- In charge of Pastry and Bakery within the kitchen - Assisting the Head Chef and Sous Chef in creating menu items, recipes and developing dishes - Assisting with the management of food hygiene practices - Managing and training any Commis Chefs - Monitoring portion and waste control - Overseeing the maintenance of kitchen and food safety standards

Demi Chef de Partie tại Nam Nghi Phu Quoc, in The Unbound Collection by Hyatt

6/2019 → 10/2021 (2 năm 3 tháng)

Phu Quoc

- To prepare daily mise-en-place, handle and prepare food in pastry and baker, make sure that ordered are made and served on time. - To keep the working kitchen tidy and clean, follow instructions and implement new dishes by Chef - To assist in ad-hoc duty assigned by Chef

Pastry Commis 3 & Commis 2 tại One And Only Royal Mirage Dubai

11/2016 → 3/2019 (2 năm 3 tháng)

Dubai

To learn and know all the items - To prepare and ensure the presentation of pastry and bakery in highest quality-Assist Chef de Partie/Demi Chef in daily’s operation- - - To keep kitchen area in hygiene condition

Commis Pastry tại The Hanoi Club Hotel & Residences

3/2015 → 7/2016 (1 năm 4 tháng)

Ha Noi

- To assist in food preparation - To ensure the kitchen utensils to be in proper storage - To maintain cleanliness of the kitchen - To assist on banquet or function

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Julien Gremillet - Executive Pastry Chef

One And Only Royal Mirage Dubai

julien.gremillet@ceasarsdubai.ae - +971 56 828 2800

Le Quang Vien - Executive Chef

Nam Nghi Phu Quoc, in The Unbound Collection by Hyatt

lequangvienhoian@gmail.com - +84 377 150 285

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo