Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Giám sát
8 - 12 triệu
Kiên Giang
Tiếng Anh (Trung bình)
5 sao
Bếp
Resort/ Khu Du lịch
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
HAI DUONG COLLEGE OF COMMERCE AND TOURISM
Culinary Arts - Cao đẳng
2010 → 2013
Kĩ năng
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Cán bột | |
Hard working | |
Teamwork |
Kinh nghiệm làm việc
Chef de Partie tại Stade De France Restaurant & Lounge in Bac Ninh
11/2021 → Hiện tại
Bac Ninh
- In charge of Pastry and Bakery within the kitchen - Assisting the Head Chef and Sous Chef in creating menu items, recipes and developing dishes - Assisting with the management of food hygiene practices - Managing and training any Commis Chefs - Monitoring portion and waste control - Overseeing the maintenance of kitchen and food safety standards
Demi Chef de Partie tại Nam Nghi Phu Quoc, in The Unbound Collection by Hyatt
6/2019 → 10/2021 (2 năm 3 tháng)
Phu Quoc
- To prepare daily mise-en-place, handle and prepare food in pastry and baker, make sure that ordered are made and served on time. - To keep the working kitchen tidy and clean, follow instructions and implement new dishes by Chef - To assist in ad-hoc duty assigned by Chef
Pastry Commis 3 & Commis 2 tại One And Only Royal Mirage Dubai
11/2016 → 3/2019 (2 năm 3 tháng)
Dubai
To learn and know all the items - To prepare and ensure the presentation of pastry and bakery in highest quality-Assist Chef de Partie/Demi Chef in daily’s operation- - - To keep kitchen area in hygiene condition
Commis Pastry tại The Hanoi Club Hotel & Residences
3/2015 → 7/2016 (1 năm 4 tháng)
Ha Noi
- To assist in food preparation - To ensure the kitchen utensils to be in proper storage - To maintain cleanliness of the kitchen - To assist on banquet or function
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Thông tin tham khảo
Julien Gremillet - Executive Pastry Chef
One And Only Royal Mirage Dubai
julien.gremillet@ceasarsdubai.ae - +971 56 828 2800
Le Quang Vien - Executive Chef
Nam Nghi Phu Quoc, in The Unbound Collection by Hyatt
lequangvienhoian@gmail.com - +84 377 150 285