Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Tiếng Anh (Khá)
5 sao
Ẩm thực
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
HOA SEN UNIVERSITY
HOSPITALITY MANAGEMENT - Đại học
2010 → 2013
Kĩ năng
Kinh nghiệm làm việc
OPERATION MANAGER - PROJECT MANAGEMENT TEAM tại TASTY PROJECT - DAI VIET GROUP
11/2019 → 3/2022 (2 năm 3 tháng)
HCMC
- Establish policies, employee handbook. - Set up Management System includes: Inventory Management, Employee Management, POS, Loyalty Program, Logistic System. - Consult on layout set up, equipments purchasing. - Set up the bar layout. - Evaluate vendors, suppliers before signing contract. - Maintain positive relationship with vendors, suppliers and internal contacts between departments. - Recruit, train, evaluate Operation Team and Bar Team. - Head of Beverage R&D. - Conduct internal Hygiene Training, Product Knowledge. - Follow up with QA & QC to provide the best services. - Establish stores improvement plans for increasing revenue, personal development to archive both excellent business results and operation standards. - Maintain positive relationship with Store Management Team to motivate the team, follow up the plans and company direction. - Establish connection between stores, departments to archive a smooth operation for the system. - Control Operation Cost, Labor Cost to maximize company profits. - Evaluate the Store Management Team yearly to make sure all the team follow Core Values.