Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
12 - 20 triệu
HCMC
Tiếng Anh (Trung bình)
10 - 24
Bếp
Nhà hàng/ Bar/ Pub
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
HO CHI MINH CITY UNIVERSITY OF TECHNOLOGY AND EDUCATION
Domestic Science (Household Arts), Engineer - Đại học
2008 → 2012
Kĩ năng
Kinh nghiệm làm việc
SOUS CHEF, PASTRY AND LEADER tại XU RESTAURANT
8/2021 → 4/2022 (8 tháng)
HCMC
Sous Chef - Manages , controls, operated and supervises the kitchen staff - Training subordinates and colleagues - Together with the Chef de cuisine, assists in preparing duty rosters, taking expected volumes of business into consideration Pastry - Has total control over the desserts, and manages the pastry line cooks. - Train and instruct new staff of pastry Leader (Shift Leader) - In charge of all staff in shift - Check and taste all dishes before serve - Food stylist, prepare dishes before serve - Create / Idea new menu LEADER, VANNILA AND BUTTER 1/2014 – 4/2015 - I charge of all Japanese style cake - Inventory and order stocks