Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

https://www.hoteljob.vn/ho-so-online/1607148-nguyen-minh-nguyen 1607148-nguyen-minh-nguyen.pdf
Nguyễn Minh Nguyện

Nguyễn Minh Nguyện

Hồ sơ 5 sao 127 Lượt xem hồ sơ

Nam, 25/01/1980, 45 tuổi

Số 25 nghách 123/81 Bằng Liệt/ tổ1/ Hoàng Liêt/ Hoang Mai/ Ha Nội

Cập nhật: 17/04/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 10 đến 20 năm
Vị trí
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
Mức lương mong muốn
50 - 60 triệu
Nơi mong muốn làm việc
Hà Nội
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Trung bình)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
5 sao
Công việc mong muốn
Bếp

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

Hanoi Culinary Tourism

Learn Vietnamese & westen Food Cuisine Certificate - Khác

2000 → 2001

Kĩ năng

Kinh nghiệm làm việc

Executive chef tại Intercontinental Phu Quoc Long Beach

6/2018 → 9/2021 (3 năm 3 tháng)

Phú Quốc

- Work closely with Exec chef for All OS&E ,defect list,operating equibment - creating SOP & P&P for the culirary & Stewarding - Checks with HR and set manning for Culirary & stewarding - Based on cocecp of alll restaurant than working on menu toghether with exec chef - Work closely with HR to update all the manning by weekly for hired staff - Daily attend chef meeting and cade case down to all chef in charge - Be able monthly do a new menu promotion for all venue restaurants ,recipes and costing - yearly new a la cart ,buffeet menu for all outlet restayrants ,costing and setting up as standard - Take respondsibility for all Events planning,organizing ,how I can run the function smothly - To ensure working area keep clean all the time ,personal hyginic,food safety ,HACCP as standard - Be able Explaination to outlet chefs food cost how we can keep inline - Try moving staff around the other kitchen to support each other to ensure keep productyvity inline - Checks and inspects all food items delivered as to quality and quantity. - Ensures that his assigned outlet is consistently producing high quality food items according to current menus and set standards. - Responsible for the production, preparation and presentation of all food items, in area concerned , to ensure the highest quality at all times. - Attend to specific guest as required and how we going to do - Develop formal training plans and conduct On-Job-Training sessions for kitchen employess.

Mong muốn về công việc

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo