Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 1 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 5 đến 10 năm
Giám sát
12 - 20 triệu
Tiếng Anh (Trung bình)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
Pegasus International College Da Nang
Certificate III Commercial Cookery - Trung cấp
2020 → 2020
Australia Qualification
Pegasus International College Da Nang
Certificate IV in Hospitality Management - Trung cấp
2020 → 2021
Australia Qualifications
Pegasus International College Da Nang
Advanced Diploma of Hospitality Management - Cao đẳng
2021 → 2021
Australia Qualification
Kĩ năng
sử dụng dao cắt thái cơ bản | |
cầm chảo ra món giơn giản | |
Profiency in MS offices | |
Cán bột | |
Kỹ năng giao tiếp ứng xử, làm việc nhóm, tư duy xử lí tình huống | |
giao tiếp bằng tiếng anh (IELTS 5.0) |
Kinh nghiệm làm việc
Chef de Partie in Western Cuisine / Demi Chef de Partie in Western Cuisine / Cook in Western Cuisine tại Outrigger Konotta Maldives Resort
10/2018 → 10/2019 (1 năm )
Maldives
Takes care of daily food preparation and duties assigned by the superiors to meet the standard and the quality set by the Resort. Follows the instructions and recommendations from the immediate superiors to complete the daily tasks. Coordinates daily tasks with the Sous Chef. Responsible to supervise demi chef de partie or commis. Ensure that the production, preparation and presentation of food are of the highest quality at all times. Check and plan food and dry goods orders for and report back to Sous Chef Follow and give instructions to subordinates on standard hygiene.
• Culinary Internship (Ombra Kitchen) tại InterContinental Phu Quoc Long Beach Resort
1/2022 → 4/2022 (3 tháng)
Phú Quốc
Prepare ingredients for pasta, salad, pizza, etc. under the supervision of Chef de Partie Inventory after finished each shifts and clean the working area Directly prepare dishes which had in menu like pasta, salads for customers under the supervision of Chef de Partie Directly making pizza by hand (24 inches to 30 inches) for customers with Sous Chef Able to work in a high pressure environment I always work with high spirit and responsibility, always completing all assigned tasks