Thông tin liên hệ
Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 2 cv đính kèm.
Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng | Số lượt | Thời gian liên hệ gần nhất |
---|---|---|
Liên hệ thành công | 0 | Chưa có |
Liên hệ không thành công | 0 | Chưa có |
Từ 10 đến 20 năm
Trưởng bộ phận/ Trưởng phòng
40 - 50 triệu
Toàn Quốc
Tiếng Anh (Trung bình)
5 sao
Bếp
Giới thiệu bản thân
Trình độ học vấn chuyên môn
SÉSAME SCHOOL (TRƯỜNG DU LỊCH NHÀ HÀNG KHÁCH SẠN DÀNH CHO TRẺ EM ĐƯỜNG PHỐ)
BAKERY & PASTRY - Trung cấp
2007 → 2008
Tham gia các khóa đào tạo nâng cao kỹ năng và kiến thức chuyên môn trong ngành bánh Các thành phần hỗn hợp và nướng theo công thức nấu ăn, phục vụ cho bữa sáng và cửa hàng bánh mì bánh ngọt
Kĩ năng
Cán bột | |
Profiency in MS offices |
Kinh nghiệm làm việc
Head Pastry Chef tại Angsana Ho Tram Beach
8/2023 → / (8 tháng)
Xuyên Mộc Tĩnh Bà Rịa Vũng Tàu
• Trained and supervised al the bakery staff members • Performed baking activities in accordance to the cafe’s menu • Prepared and baked a variety of bakery products for breakfast, lunch, afternoon tea and a la carte • Assisted Pastry chef in developing and testing recipes, performed specialized decorating • Maintained budget and controlled all expenses related to labor and food cost . • Trained and supervised new staffs.
PASTRY CHEF tại MGALLERY BY SOFITEL YEN TU
9/2018 → / (5 năm 7 tháng)
UÔNG BÍ, TĨNH QUẢNG NINH
• Can make all kinds of bread , cakes , wedding cakes , Decor Chocolate , Dessert .... ( Croissant , Danish … Bread , Mousse Cake , Dessert). • Incharge Breakfast Buffet, Seafood Buffet, Teabreak, Group Party, A la carte… • Staff training ( Food safety , Chemical safety , Cake training ...) • Control Goods , Order Goods . • Arrange staff management, work in a reasonable way. • Come up with ideas for new products and new dishes.
PASTRY CHEF tại Fusion Suites Vung Tau
9/2020 → 7/2023 (2 năm 9 tháng)
VŨNG TÀU
• Trained and supervised al the bakery staff members • Performed baking activities in accordance to the cafe’s menu • Prepared and baked a variety of bakery products for breakfast, lunch, afternoon tea and a la carte • Assisted Pastry chef in developing and testing recipes, performed specialized decorating • Maintained budget and controlled all expenses related to labor and food cost . • Trained and supervised new staffs.
Mong muốn về công việc
Giải thưởng
Thông tin tham khảo
Mr. Clay Clayton - General Manager
Angsana & Dhawa Ho Tram
Clay.clayton - +84 794365718
Ms. Ho Thi Thu Van - Excutice Assistant Manager
SUN GROUP PHU QUOC
vanhburrows@gmail.com - 0705979700
Mr. Nguyen Ba Tuoc - Excutive Chef
Fusion Suites Vung Tau
Tuocnguyen8992@gmail.com
MR. PHẠM HUY DU - Excutive Chef
MGALLERY LEGACY YÊN TỬ (ACCOR HOTEL)
phamdu82@gmail.com - +848 982 355 182
MR. NGUYEN VAN GÌN - Excutive PastryChef
Khách sạn JW Marriott Phú Quốc Emerald Bay
ginnguyen189@gmail.com - +848 1226 900 189