Hoteljob MV: "Tôi Là Nhân Viên Khách Sạn": Xem Ngay

Hoteljob.vn ra mắt phiên bản App Mobile cho 2 hệ điều hành IOS (Tại đây) và Android (Tại đây)

Nguyễn Đình Sĩ

Nguyễn Đình Sĩ

Hồ sơ 5 sao bạc 348 Lượt xem hồ sơ

Nam, 23/09/1998, 26 tuổi

Bình Dương

Cập nhật: 13/10/2022

  • Chia sẻ:

Thông tin liên hệ

Hồ sơ ứng viên có số điện thoại, email và bao gồm 0 cv đính kèm.

Thống kê kết quả liên hệ của các nhà tuyển dụng Số lượt Thời gian liên hệ gần nhất
Liên hệ thành công 0 Chưa có
Liên hệ không thành công 0 Chưa có
Kinh nghiệm làm việc
Từ 3 đến 5 năm
Vị trí
Giám sát
Mức lương mong muốn
8 - 12 triệu
Nơi mong muốn làm việc
HCMC, Bình Dương
Ngoại ngữ
Tiếng Anh (Khá)
Quy mô công ty lớn nhất từng làm
4 sao
Công việc mong muốn
Ẩm thực

Giới thiệu bản thân

Trình độ học vấn chuyên môn

Trung cấp nghề saigontourist

Nhà hàng khách sạn - Trung cấp

2018 → 2020

..

Kĩ năng

Communication skills, Teamwork, Trainning skills, Learning skills, Computer skills ....

Kinh nghiệm làm việc

Captain Bartender & Barista tại Becamex Hotel TDM & Becamex Hotel NewCity

12/2018 → / (6 năm 7 tháng)

230 đại lộ Bình Dương, phường Phú Hoà, tp Thủ Dầu Một, tỉnh Bình Dương

Tasks in the pre-opening phase Key 1: Build a strong bar team: - Assist the Assistant Manager in establishing a bar organization chart - Support HR department in recruitment, interview employees for the bar team - Create opening/closing checklists, daily checklists, SOPs, pick-up chart, recipe - Establish a training plan, able to train new employees, provide ongoing training for subordinate employees - Make sure all members provide high-quality products to the guest before the restaurant opening Key 2: Propose OS&E and equipment for the bar: - Support looking for and connecting suppliers to the Purchase Department - Propose a list of OS&E of bar equipment, bar tools - Responsible to control equipment, and material received from suppliers Key 3: Menu development - Suggest beverage menu following restaurant concept - Able to make new drinks following the request of the owner - Create a seasonal beverage - Able to create recipe/ pick-up chart/ cost and suggest a selling price Task on the opening phase - Ensure all members follow the recipe/pick-up chart - Ensure high-quality drinks before handling the guest - Monitor compliance with safety and hygiene regulations. - Controls cost against budget to reduce costs and waste in the bar - Responsible for resolving internal issues - Planning proposals, recruiting and training new employees timely, ensure the flow of work smoothly - Monitor the process of implementing processes, fix and update processes to improve operational efficiency.

Mong muốn về công việc

Supervisor bartender - barista

Giải thưởng

Thông tin tham khảo

Nguyễn Đình Sĩ - Captain Bartender & Barista

Becamex Hotel TDM & Becamex Hotel NewCity

nguyendinhsi98@gmail.com - 0969401304

Chia sẻ:

Mã QR giới thiệu

Đánh giá profile

Hỗ trợ qua Facebook Messenger Hỗ trợ qua Zalo